Tuorein sisältö

Towerfall: Ascension saa tasoeditorin!

26.08.2015 klo 19.00 | Luettu: 2926 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala


Towerfall: Ascension saa viimeisen ison päivityksensä 22. syyskuuta. Tuolloin peliin julkaistaan oma tasoeditori, joka mahdollistaa Steam Workshopin kautta omien kenttien jakamisen muiden PC-, Mac- ja Linux-pelaajien kanssa. Kustomoitavat kentät ovat siis Versus-moodia varten; Co-op-kenttiä ei editorilla pysty luomaan.

Tasoeditori on ilmainen päivitys, mutta vaatii maksullisen Dark Worlds -lisäosan. PlayStation 4:lle tasoeditoria ei aiota julkaista.

Lähde: Towerfallin Tumblr

V2.fi | Erkki Mervaala
< Yön kevyt peliaihein... Xboxin kultapelaajat... >

Keskustelut (3 viestiä)

Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

26.08.2015 klo 19.53

Tasoeditorin kehitystä olen seurannut, ja ilmeisesti sillä saa kaikenlaista veikeää aikaiseksi. Jos en ole väärin ymmärtänyt, on mahdollista mm. omien musiikkien sekä omien tilesettien lisääminen - käytännössä tasoihin saa omat grafiikat, jolloin Towerfallin voi viedä vaikkapa jonkun muun tutun pelin ympäristöihin.

Odotan mielenkiinnolla, mitä yhteisö saa aikaiseksi, vaikka ihan näitä perustasojakin on saatu jauhettua viime aikoina harvinaisen vähän. Dark World -lisärihän tarjoaa nykyisellään jo proseduraalisesti luodut tasot, joskin vain yhdellä teemalla. Tasoeditori vissiin mahdollistaa suht monipuolisen viritelmän.

Yhdestä kaikkien aikojen suosikkipeleistäni tulee tämän myötä siis vielä entistä parempi.
lainaa
sadsadsadsa

26.08.2015 klo 20.15

Penistasoja odotellessa.
lainaa
Yazu

27.08.2015 klo 23.43

PC Master Race
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova