Tuorein sisältö

Amazon yrittää jotain uutta: Androidin mikromaksupelejä täysin ilmaiseksi

27.08.2015 klo 15.00 | Luettu: 5565 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Mobiilipelifirmojen ainoa tapa saada peleistään riittävästi rahaa ovat mikromaksut, mainokset ja muu vähitellen pelaajilta nyhdettävä raha, vaikka pelejä ilmaisina markkinoidaankin.

Amazon on aloittanut uuden kokeilun nimeltä Amazon Underground. Sen käyttäjät saavat ladata joukkion free-to-play-Android-pelejä ilman maksun maksua - siis myös kaikki pelien sisäinen virtuaaliraha on ilmaista.

Diili on saatu aikaiseksi siten, että Amazon on tehnyt pelifirmojen kanssa peliminuuttien perusteella laskutettavan sopimuksen. Amazonin mukaan loppupelaajalle peleistä tulee täten täysin ilmaisia.

V2.fi selvittelee vielä, onko tähän mitään koiraa haudattuna, mutta on mielenkiintoista nähdä, tuleeko tällaisia palveluita jatkossa enemmänkin. Eurogamerin uutisten kommenttien perusteella ainakin mainoksia joutuu vielä katselemaan.

Palvelusta löytyvät toistaiseksi (monien, monien muiden lisäksi) muun muassa pelit Goat Simulator, Threes, Castle of Illusion, Ducktales Remastered, Badland ja Angry Birds Stella.

Kritiikkiä on esitetty jo siitä, että ilmaiset pelien sisäiset ostot pilaavat pelien tasapainon, kun virtuaalivaluuttapiikki on auki. Toisin sanoen peliä on liian helppo helpottaa liikaa.Amazon Underground toimii toistaiseksi USA:ssa, Iso-Britannissa, Saksassa ja Ranskassa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< The Witcher 3: Wild ... Vaihtoehto hölkälle ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Destev

28.08.2015 klo 03.37

Tuntuu tuo toimivan täällä Suomessakin. Kommentin kitjoitushetkestä muutama päivä taaksepäin tuli päivitys Amazonin appiin.
lainaa
sfidphojfdspij

28.08.2015 klo 13.24

Kun koko peli on suunniteltu grindaukselle niin ei tästä mitään tule. Ihan sama kuin jossain Wowissa olis slideri josta saisit päättää levelit ja statsit sun muut
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova