Tuorein sisältö

Yön kevyt peliaiheinen: Kaipaatko pelimoduuleihin puhaltelua? Pico Cassette on sinulle

17.09.2015 klo 22.59 | Luettu: 4396 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Yksi jos toinen asia on nykyisin nostalgista ja retroa. Japanissa on nyt innostuttu muistikuvasta, joka elähdyttänee ainakin NES-ajan lapsia: pelimoduuliin (tai pelikasettiin, kuten vääräuskoiset sitä kutsuvat) puhaltamisesta, jotta sen saisi toimimaan paremmin.

Pico Cassette on vanhan konsolipelin näköinen, mutta pikkuriikkinen palikka, joka kytketään puhelimen kuulokeliittimeen. Tällöin puhelin "lataa" moduulilla olevan pelin emulaattorisovellukseen (vaikka käytännössä moduuli ei juuri sisältäne oikeaa älyä). Tarkoitus on ilmeisesti toimittaa useita eri pelejä tällaisilla muovinpaloilla. Teaser-video keskittyy olennaiseen:Disclaimer: Pelimoduulin liittimeen puhaltelu vain lisää sen hapettumista. Pahoittelut lapsuuden illuusioiden murskaamisesta.

Lähde: Pocket Gamer

V2.fi | Mikko Heinonen
< Bandai Namcon Tokio-... Star Fox Zero teki t... >

Keskustelut (5 viestiä)

BetterPC

18.09.2015 klo 02.27 1 tykkää tästä

Suosittelisin muuttamaan kommentointia niin että ei tarvitse kirjoittaa sähköpostia ja tarkistuslukua. Kukaan ei jaksa kommentoida.
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

18.09.2015 klo 06.30 4 tykkää tästä

Luo tunnus ja pysy kirjautuneena niin ei tarvitse aina syöttää niitä.

(editoin viestissä
ina -> aina)
Muokannut: LateHuominen 18.09.2015 klo 15.15
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

18.09.2015 klo 08.29 7 tykkää tästä

BetterPC kirjoitti:
Suosittelisin muuttamaan kommentointia niin että ei tarvitse kirjoittaa sähköpostia ja tarkistuslukua. Kukaan ei jaksa kommentoida.


Olen tyytyväinen penikseni pituuteen nykyisellään, edulliset vakuutus- ja osakekaupatkin jätän muille, enkä aivan erityisesti halua käyttää jokaista aamuani siivoten tätä kaikkea botien oksennusta kommenteista.
MitäNopeammin

18.09.2015 klo 14.58

Kommentoinnin vaivautumiskynnys on kyllä pahimpia ongelmia V2:ssa. Olisi laadukkaita briljantteja ajatuksia jaettavana, mutta kun joutuu painamaan näppäimiä monta kertaa. Moinen vaivautumisen vaatiminen karsii kommenteista kaikkein parhaan ja tarpeellisimman aineksen. Minulla on kiire! Voin uhrata elämästäni kerrallaan korkeintaan viisi sekuntia per asia, ja tässä ne sekunnit kuluvat tarpeettoman asian näppäilemiseen. Haluaisin mieluummin käyttää ne viisi sekuntia varsinaiseen sisältöön. En jaksa vaivautua. Jäätte ilman minun timanttisia, ultrahyviä kommenttejani.
ArvokasKommentti

18.09.2015 klo 17.17 1 tykkää tästä

olisin halunnut sanoa et ölälllllöölölpö kasuaali peesee master race apple bandai pippin ohjain ölöllööööölölöääää mutta ei jaksa vaivautua kun on niin vaikeaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova