Tuorein sisältö

Xbox One Experiencen huominen päivitys poistaa Kinect-ohjauksen

11.11.2015 klo 19.00 | Luettu: 3641 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala


Microsoft on ilmoittanut, että Xbox One Experiencen uusi päivitys poistaa käytöstä mahdollisuuden ohjailla käyttöliittymää Kinect-pohjaisilla eleillä. Ominaisuus on tähän asti kuulunut Xbox Oneen sen julkaisusta lähtien, mutta Microsoftin Mike Ybarran mukaan sen käyttö oli "hyvin, hyvin vähäistä". Uuden päivityksen tullessa käyttöön huomenna 12. marraskuuta Kinect-eleitä ei enää tueta. "Jatkamme palautteen seuraamista ja kuuntelemista nähdäksemme, haluavatko ihmiset sen takaisin", Ybarra kertoi Windows Centralissa. Kehitystyö painottuu jatkossa asiakkaiden toiveisiin ja Xbox Onen käyttöliittymän kehittämiseen ja olemassa olevien ominaisuuksien parantamiseen.

Jatkossa Kinect-eleitä voi yhä käyttää ohjelmissa, jotka tukevat niitä. Käyttäjät voivat myös yhä ohjailla Xbox Onen käyttöliittymää äänensä avulla. Alkujaan Kinect tuli jokaisen Xbox One -konsolin mukana, mutta se poistettiin pian paketeista, jotta "faneille voitaisiin tarjota enemmän vaihtoehtoja". Valtaosa viimeaikojen konsolipaketeista ei ole sisältänyt Kinectiä.

Uuden Xbox One Experiencen päivityksen myötä konsolin käyttöliittymän kerrotaan olevan puolet nykyistä nopeampi. Päivitys tuo mukanaan myös taaksepäin yhteensopivat Xbox 360 -pelit.

Lähde: Videogamer

V2.fi | Erkki Mervaala
< Rainbow Six Siege ku... Uusi Tomb Raider lis... >

Keskustelut (5 viestiä)

Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

11.11.2015 klo 20.07 14 tykkää tästä

...mutta eikös Kinectin pitänyt olla oleellinen ja tärkeä osa Xbox Onea, eikä sitä niin vain kytketä pois vivusta? ;)
Muokannut: Arcane 11.11.2015 klo 20.07 lainaa
DirkD

11.11.2015 klo 20.26 12 tykkää tästä

Koko koneen lanseeraus tähän päivään asti on yhtä suurta naamapalmua...
lainaa
Casa

Moderaattori

Rekisteröitynyt 27.10.2008

11.11.2015 klo 21.56 1 tykkää tästä

Päivitykseen ja sen käytettävyyteen olen ollut todella tyytyväinen, mutta… Iso mutta on kyllä tämä Kinect. Ennen Suomessa tapahtunutta julkaisua se oli kovassa käytössä ja jopa parempi puoliskoni käytti sen kautta tapahtuvaa ääniohjausta elokuvien ja muiden viihde sovellusten ohjauksessa. Sitten tuli Suomi-update ja tuki ääniohjaukselle hävisi, jos halusi käyttää kotikielisiä valikoita. Nyt vielä eleohjauskin viedään. Huoh, noh oma Kinectini odottaa tällä hetkellä huoltoreissua… Sen jälkeen en ole varma tarvitseeko sitä edes ottaa enää käyttöön.
lainaa
sdiojdsfjio

12.11.2015 klo 02.10 1 tykkää tästä

nämä ominaisuudet ihmetyttivät ja rasittivat julkistuksen aikoina mutta ainakin heillä oli visio. nyt näyttää että mennään taas tämmöseen jokainen-päivitys-soutaa-edestakaisin-koska-Microsoft-eikä-fanit-tiedä-mitä-haluavat-meininkiin
lainaa
EinäinMS

12.11.2015 klo 09.08 4 tykkää tästä

NSA:n ja tekijänoikeusmafioiden livestream kuitenkin ilmeisesti jää?
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova