Tuorein sisältö

System Shockin uudesta versiosta ensimmäiset kuvat julki

26.11.2015 klo 21.00 | Luettu: 11750 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Syyskuussa julkaistun System Shock: Enhanced Editionin takana ollut Night Dive Studios työstää paraikaa kokonaan uutta versiota alkuperäisestä System Shockista. Peliyhtiön toimitusjohtaja Stephen Kick kertoi kuun puolivälissä Fast Companylle antamassaan haastattelussa pelistudion hankkineen täydet oikeudet pelisarjaan.

Alkuperäinen peli luodaan kokonaan uudelleen nykyiselle konsolisukupolvelle ja PC:lle. Kickin mukaan uusi versio tulee olemaan hyvin uskollinen alkuperäiselle pelille. Yhtiön liiketoimintajohtaja Larry Kuperman kertoi myös, että studio on käynyt keskusteluja myös mahdollisesta System Shock 3:sta.

Night Dive Studios on jo ehtinyt työstää sarjan visuaalista ilmettä alkuperäisen pelin taiteesta vastanneen Robert Watersin kanssa. Nyt ensimmäiset kuvat uudesta versiosta ovat ilmestyneet verkkoon.Lisää kuvia löytyy täältä.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Retromiehiä innostan... Dying Light laajenee... >

Keskustelut (1 viestiä)

Shodan

28.11.2015 klo 01.40 2 tykkää tästä

No ei kyllä hääviltä näytä. 10 vuotta vanhaa grafiikkaa. Vaikka System Shockissa grafiikka ei olekaan pääasia niin kyllä sekin saisi olla nykystandardien mukainen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova