Tuorein sisältö

Borderlands-yhtiö laajentuu

13.12.2015 klo 14.00 | Luettu: 4535 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Borderlandsin kehittäjänä tunnettu Gearbox Software avaa uuden studion Quebec Cityyn. Yhtiö on tällä hetkellä rekrytoimassa tekijöitä AAA-julkaisua varten.

Tiedotteessaan Gearboxin johtaja Randy Pitchford kertoo yhtiön hakevan tekijöitä jatkamaan ja luomaan uusia brändituotteita.

Quebec City -studion vetovastuu on Pierre-Andre Deryllä ja Sebastien Caissella. Miesten työnantajina ovat aiemmin olleen Microsoft, Sony sekä Activision, minkä lisäksi meriittilistalla on Skylandersin, The Amazing Spider-Manin, Far Cryn, Deus Exän ja World of Warcraftin kaltaisia menestystarinoita.

Mikäli taitotaso riittää ja muuttaminen Kanadan ranskankieliselle alueelle ei ole ongelma, studiolla on tarjota 16 erilaista pestiä pelisuunnittelun saralla.

Gearbox muistetaan Borderlandsin lisäki Brothers In Arms -sarjasta, Tony Hawk Pro Skater 3:n PC-käännöksestä, Duke Nukem Foreveristä sekä monesta muusta teoksesta.

V2.fi | Markus Mesiä
< Garden Warfare 2:n y... Kaksi uutta Eidoloni... >

Keskustelut (3 viestiä)

Shephard

14.12.2015 klo 00.32

Tony Hawk's Pro Skater 3:n PC käännös mainitaan nimeltä mutta ei Half-Life: Opposing Forcea?

:sadface:
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

14.12.2015 klo 19.58 1 tykkää tästä

Borderlands-yhtiö on ollut mustalla listalla aina Alien jupakan jälkeen.
lainaa
Ezzy

15.12.2015 klo 21.54

Borderlands-yhtiö on ollut mustalla listalla Borderlandsien jälkeen. Uskomatonta sontaa käyttöliittymällisesti ja sisällöllisesti, vaikka tarina oli hauska. Copy-paste-devausta ja konsoliporttausta pahimmillaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova