Tuorein sisältö

Kojiman studiolle lisää Metal Gear -sakkia, mechoja tulossa

17.12.2015 klo 13.00 | Luettu: 2956 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Nyt kun Konami on Hideo Kojimalle historiaa ja uusi pelistudio sekä yhteistyö Sonyn kanssa on lähtenyt käyntiin, on saatu vähän lisätietojakin siitä, mitä tuleman pitää.

Eurogamer kertoo, että Kojima Productions keskittyy aluksi pelintekemiseen, mutta elokuvatkaan eivät ole pois suljettu idea.

Metal Gear Solideihin taidetta tehnyt Yoji Shinkawa ja tuottaja Ken Imaizumi on myös palkattu uudelle pelistudiolle, jonka toimipiste on Japanissa.

Shinkawan kerrotaan olevan vastuussa uuden projektin taiteesta, muun muassa hahmoista, taustojen konsepteista ja mechojen konsepteista. Mechoja siis nähdään!

Kojima on lisäksi kertonut, että peruttu Silent Hills -projekti on jäänyt hampaankoloon, ja keskusteluissa pyörii yhä yhteistyö Guillermo del Toron kanssa.

"Meillä on enemmän liikkumavaraa. Voimme tehdä iskevämpiä juttuja säilyttäen laatumme ja samalla etsiä uusia haasteita sekä suuntia", kertoi Kojima yhteistyöstä Sonyn kanssa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Playstation VR vaati... Dark Souls III:n lai... >

Keskustelut (2 viestiä)

pettynyttaas

17.12.2015 klo 20.05 1 tykkää tästä

Ei huoh. Japsit käyttävät mecha- termiä mechanicals yhteydessä, tarkoittaa mitä tahansa autoista avaruusaluksiin. Ei taistelurobotteja pelkästään. Tarkistakaa joskus edes näitä uutisia ja mitä kirjoitatte.
lainaa
jipfssfdpji

17.12.2015 klo 22.19 2 tykkää tästä

Missä lukee taistelurobotti?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova