Tuorein sisältö

Remasteroitu Ratchet & Clank sai virallisen julkaisupäivänsä

11.01.2016 klo 20.30 | Luettu: 50364 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Sony on varmistanut Ratchet & Clank -remasteroinnin julkaisupäivän PlayStation 4:lle: peli julkaistaan 20. huhtikuuta, viikkoa ennen toista odotettua kevään suosikkijulkaisua Uncharted 4: A Thief's End.

Kyseessä on uudelle konsolille päivitetty versio alkuperäisestä PlayStation 2:n klassikosta. Uuteen versioon on paranneltu ulkonäön lisäksi myös ohjainasetuksia, minkä lisäksi mukana on paljon uutta sisältöä, kuten uusia planeettoja, pomotappeluita ja lento-osuuksia. Uudesta versiosta vastaa alkuperäisenkin pelin takana ollut Insomniac Games.Ratchet & Clank -elokuva puolestaan saapuu valkokankaille Yhdysvalloissa 29. huhtikuuta.

Lähde: Videogamer

V2.fi | Erkki Mervaala
< HTC Viven ennakkotil... Yön kevyt peliaihein... >

Keskustelut (5 viestiä)

Jömpsö

11.01.2016 klo 20.54 10 tykkää tästä

PS4:n Ratchet & Clank on kylläkin ihan täysi uusioversio, ei remasterointi.
lainaa
jpfdjpi

11.01.2016 klo 22.09

jahas pitääkin kaivaa se tuttu meemi takaisin...

pakkohan sitä on silti ymmärtää. PS2-genillä tehtiin jo niin mahtavia pelejä että nykypelit ovat muutenkin suurimmaksi osaksi pelkkää pikkuhiomista ihan sama onko remaster vai "täysin uutta". Ratchet, God of War, GTA III, MGS 3, Silent Hill 2, Res 4, Richard Burns Rally, Halo, Splinter Cell, Forza, Smash Bros Melee, Mario Kart Double Dash, Wind Waker kaikki on jo valmista
lainaa
Cubisti

12.01.2016 klo 14.42 1 tykkää tästä

Alkoi PS4 näyttää melkein XBox360 kloonilta pelien suhteen. K18, FPS, räiskintä, mätkintä, autopeli jne...

Juniorin kanssa piti mennä tuhlaamaan lahjakorttirahoja pelikauppaan ja ostaa PS4-peli, niin Knackin, Lego-pelien ja Skylanderien ja Disney Infinitien jälkeen ei oikein ole mitään ja edeltävät ovat hieman jo nähtyjä juttuja nykyisen lapsisukupolven keskuudessa.

Nyt Ratchet&Clank saapuu kaivattuun ja odotettuun markkinarakoon: laadukasta pelattavaa myös lapsille (kuin lapsenmielisillekin). Siinä on pohjimmiltaan Sonyn salaisuus Microsoftia vastaan miksi muuten niin tasaväkisistä laitteista toinen myy ja toinen ei.
lainaa
make

12.01.2016 klo 20.43 1 tykkää tästä

PS4 kaipaa todella kipeästi näitä Ratchet & Clankin kaltaisia lapsillekin sopia ja laadukkailta pelejä. PS2:n aikaan näitä oli useampiakin. Tämä olisi se, millä PS4:n myynti saataisiin vieläkin kovempaan nousuun.
lainaa
Seppos

13.01.2016 klo 02.14

"Ratchet & Clank -remasteroinnin "
"uudelle konsolille päivitetty versio "

Ei mielestäni vastaa v2:n lainatut kohdat tuota muun median käyttämää "reimagining"
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova