Tuorein sisältö

Nintendominuutti onkin kymmenen sellaista Twilight Princess HD:sta

25.01.2016 klo 11.00 | Luettu: 4000 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Perjantaina Nintendon virallinen Youtube-kanava julkaisi "Nintendo Minute" -nimisen ohjelman jakson, jonka aiheena on maaliskuun alussa julkaistava HD-versio The Legend of Zelda: Twilight Princessistä.

Näin pitkää pätkää uusioversiosta ei ole ennen nähtykään ja kyllähän se originaalia paremmalta näyttää. Isoin kuhina peliin liittyen on syntynyt Wolf Link Amiibosta, jonka myötä pelattavaksi tulee aivan uusi dungeon ja jonka tallennuksesta on jotain iloa seuraavassa uudessa Zelda-pelissä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelataanpa: Katsahdu... Oululainen mäkiautoi... >

Keskustelut (4 viestiä)

fic

25.01.2016 klo 17.43

En kutsuisi Wolf Link amiibolla saatavaa aluetta "aivan uudeksi luolastoksi", eikös kyseessä ole jo alkuperäisestä pelistä tuttu Cave of Ordeals, joka siis oli vain haasteentapainen sivutehtävä, jossa laskeuduttiin luolassa kerroksia alas ja jokaisessa kerroksessa oli läjä vihollisia jotka piti peitota.

Ja se alue, minkä amiibolla saa auki on käsittääkseni aika suoraan tuo sama vanha Cave of Ordeals mutta Wolf Linkillä pelattuna. Eli ainakin minun mielestä hieman käsistä lähtenyt tämä internet outrage tämän amiibon taakse lukitun bonussisällön takia. Toki huono kommunikointi Nintendon osalta on iso syy tätä.
lainaa
fjspsdfjp

25.01.2016 klo 21.18

Ihmiset vinkuivat että Nintendon pitää herätä tähän päivään: tehdä mobiilia, verkkopalveluita jne. Tätä sitten saatiin
lainaa
loghead

25.01.2016 klo 22.49

Sen verran vuosia vierähtänyt kun tän pelasin Wii:llä läpi, että ostoon menee heti tämä HD versio.
lainaa
Cubisti

26.01.2016 klo 09.05

Kappas, GameCuben joutsenlaulusta tuli WiiU:n joutsenlaulu.

INNOVAATIOTA PUKKAA!

Vaimitensemeninintendofanitmussukat?

Ei sillä, pelihän on laadukas ja löytyy jo GameCubelle. En vieläkään saanut sitä syytä hankkia uutta Nintendon konsolia sitten GameCuben.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova