Tuorein sisältö

Rocket League julkaistaan fyysisessä muodossa – myös uusi Batman v Superman -lisäosan traileri julki

25.02.2016 klo 20.00 | Luettu: 2269 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Pelikehittäjä Psyonixen varajohtaja Jeremy Dunham paljasti hiljattain Twitchin kautta lähetetyssä ohjelmassa KindaFunnyGames, että suosittu autokisailupeli Rocket League tulee saamaan myös fyysisen julkaisunsa. Tähän mennessä Rocket League on ollut saatavilla ladattavana PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Dunham lupaili lisää tietoa pelin hinnasta ja julkaisupäivästä lähitulevaisuudessa. Lähetyksessä hän kertoi myös, että peliä on myyty jo lähes neljä miljoonaa kappaletta myynyt ja se on tuottanut yli 70 miljoonaa dollaria voittoa. Myös pelin Mac-versio on Dunhamin mukaan lähellä valmistumista.

Katso Twitch-lähetys täältä.

Lisäksi Rocket Leaguen YouTube-kanavalla julkaistiin tänään traileri pelin uudesta Batman v Superman -lisäosasta. Odotettuun megaluokan sarjakuvafilmatisointiin perustuva autopaketti tuo pelattavaksi autenttisen Lepakkoauton samanlaisena kuin se elokuvassa tullaan näkemään. Mukana tulee myös pieni lajitelma teemaan sopivia antennilippuja. Lisäosa tulee myyntiin 8. maaliskuuta parin euron hintaan.

Katso lisäosan traileri alta:


V2.fi | Erkki Mervaala
< Kuinkas sattuikaan, ... Yön kevyt peliaihein... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova