Tuorein sisältö

Microsoft voisi maksaa vaihtorahaa digitaalisista peleistäsi

21.03.2016 klo 17.02 | Luettu: 5308 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eurogamer kertoo, että Microsoft on kysellyt pelaajilta kiinnostusta digitaalisten pelien vaihtamisesta verkkokaupassa käytettäväksi valuutaksi.

Mistään kultakaivoksesta ei digipelaajille olisi kyse, vaan kysymys on esitetty muodossa "Jos tarjolla olisi mahdollisuus 'myydä takaisin' Xboxin digitaaliset pelit 10 prosentilla niiden hinnasta verkkokaupassa käytettävinä krediitteinä, olisitko kiinnostunut?".

Eli siis 60 euron pelistä saisi kuuden euron verran vaihtorahaa. Olisiko muutama pennonen kuitenkin tyhjää parempi niistä peleistä, jotka nykyään vain kuluttavat kiintolevytilaa?


V2.fi | Manu Pärssinen
< Ensi yönä Square Eni... Castlevanioista tutt... >

Keskustelut (6 viestiä)

Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

21.03.2016 klo 18.08 4 tykkää tästä

Ottaisin mieluusti ominaisuuden Steamiin, mutta onhan se 10% aika vähän.
lainaa
fejposjpo

21.03.2016 klo 18.27

Joo ei. 10-20 euron peleistä ei jäis kuin senttejä. Eihän tuollaista senttiromua viitsi myydä missään huutokaupoissakaan mielummin pitää nurkissa

Mä luulen että ei pelaajat tästä mitään hyötyisi. Tälläkin hetkellä ihmiset ostavat pelejä backlogiinsa ja miettivät (jos edes miettivät) että milloin pelaisi mitäkin. Jos nyt kaduttamisen jälkeen myytäisiin pois aloittamattomia tai käytännössä aloittamattomia pelejä niin tappiotahan siinä tulisi kun luovut peleistäsi uudelleen ja uudelleen saadaksesi parin prosentin alennuksen seuraavasta pelistä jota et pelaakaan

Onhan tuo virallisten pelikauppojen vaihtosysteemi silti aina ollut asiakkaan silmään kusemista. Gamestop maksaa eilen kuudellakympillä ostetusta pelistä kakskymppiä ja myy eteenpäin viidellä
lainaa
Quickscope420Viljami

21.03.2016 klo 23.19 2 tykkää tästä

Helvetin jutkut, yrittävät kitkeä ja katkoa mahdollisten käytettyjen pelien markkinat.

Jos ostan jonkun pelin (levyllä), petyn siihen tai ei ollutkaan miltä näytti / mua kusetettiin / se on vuosijulkaisu, kuten mikä tahansa NHL, FIFA, CoD / muuten vaan paska yms, voin aina myydä tai vaihtaa sen. Missä vaan, milloin vaan. Mutta sieltä taas Soft Micropenis huitaisee, ja haluaa sinun tekevän mahdollista tappiota, viimeiset lantit ja näin edelleen, etkä voi asialle enää mitään. "Ostamalla pelin, hyväksyt ehdot - voimme lunastaa talosi, nussia vaimoasi, syödä sielusi ja emme hyväksy palautuksia...".
lainaa
MJR2312

Rekisteröitynyt 03.09.2007

22.03.2016 klo 02.28

Saavutus sinänsä pystyä jopa Gamestopin hintoja alhaisempiin hintoihin. Tykkään ajatuksesta mutta takaisin maksettava summa on aivan naurettava. Kymmennen uuden pelin hinnalla saa yhden uuden pelin tai vaihtoehtoisesti voi luopua viidestä pelistä saadakseen jo vanhentuneen pelin.
lainaa
epo

22.03.2016 klo 21.00 3 tykkää tästä

MJR2312 kirjoitti:
Saavutus sinänsä pystyä jopa Gamestopin hintoja alhaisempiin hintoihin. Tykkään ajatuksesta mutta takaisin maksettava summa on aivan naurettava. Kymmennen uuden pelin hinnalla saa yhden uuden pelin tai vaihtoehtoisesti voi luopua viidestä pelistä saadakseen jo vanhentuneen pelin.


Otetaan huomioon, että MS jakelee käytännössä ilmaista rahaa tällä pelaajillensa. Se kun ei noita pelejä enään saa myytyä eteenpäinkään.

Ihmeen rikkaita hyypiöitä täällä kun on varaa kieltäytyä ilmaisesta rahasta?

Pelithän vain halpenevat tuolla, maksat 60euron pelistä enään sen 54, eikö muka kelpaa? Ilmaiseksiko pitäisi saada?

Mutta niin, kaikkitietäville fooruminerdeillehän kun ei mikään kelpaa.
lainaa
Math

22.03.2016 klo 23.53 1 tykkää tästä

fejposjpo kirjoitti:
Joo ei. 10-20 euron peleistä ei jäis kuin senttejä.


1-2 euroa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova