Tuorein sisältö

Black Desert Online laajenee ja vieläpä ilmaiseksi

04.04.2016 klo 19.00 | Luettu: 2339 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Korealainen verkkomoninpeli Black Desert Online on saanut uuden, ilmaisen päivityksen Mediah Expansion. Kahden gigan lataus sisältää kosolti uutta sisältöä, tuhansia uusia tehtäviä, uusia aseita ja panssareita, uuden pomon Kzarka, ja 40 vastaan 40 -taistelua sisältävän Crimson Battlefieldin. Varusteita voi nyt myös lumota korkeammille tasoille.

Pelin kehittäjä Pearl Abyss on julkistanut myös suunnitelmia pelin tulevaisuutta varten. DualShockersin mukaan peliin avautuu valtava uusi merialue tutkittavaksi omalla sisällöllään, mikä käsittää muun muassa vedenalaisia seikkailuja ja merisotilaallista kalustoa.

Uusi haltijamaa Kamaslive sisältää uuden pelattavan haltijarodun. Se tulee pelattavaksi Koreassa jo tänä kesänä, mutta länsimarkkinoille se saapuu myöhemmin. Myös alue nimeltä Drigan on myös tuloillaan jättien, kääpiöiden ja haltijoiden kera. Lisäksi luvassa on co-op-moninpelisisältöä pelinsisäisen voice-chatin kanssa.

Länsimaiden versio on kuukausia jäljessä korealaista versiota, ja toistaiseksi on vielä epävarmaa, koska sisältö rantautuu tälle puolelle maailmaa.

Alla Mediah Expansionin traileri:


V2.fi | Erkki Mervaala
< Päivän hyvä työ: Pla... Dark Souls 3:n kauhe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova