Tuorein sisältö

Fani otti ohjat käsiinsä: Nyt on saatava Life is Strangelle jatkoa!

04.04.2016 klo 17.00 | Luettu: 1771 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Episodipeli Life is Strange sai paljon faneja, paljon arvostelijoiden ylistystä ja ehkä odottamattoman paljonkin suosiota. Sen tekijällä Dontnodilla ei silti ole suunnitelmissa tehdä jatkoa. Ainakaan vielä.

Eurogamer kertoo, että yksi pelin faneista koettaa ottaa ohjat omiin käsiinsä ja on perustanut Kickstarter-kampanjan pelin kakkososan tekemiseksi.

Scott Ashby hakee 20 000 dollaria (josta noin satanen on koossa) ja tarkoituksena on kärrätä rahanippu Dontnodille, jotta jatkon tekeminen lähtisi liikkeelle - tai sitten ostaa pelisarjan oikeudet ja antaa jonkun muun tehdä se.

Kuulostaa hieman utopistiselta. Ihan vähän. Ashby on miettinyt jo myös valmiiksi, miten pelin tarina jatkuisi, mitä eri päätöksiä sillä olisi ja millainen musiikkiminipeli olisi mukana...

Dontnod työstää tällä hetkellä Vampyr-peliä, eikä ole kertonut vielä, mitä sen jälkeen on suunnitelmissa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Dark Souls 3:n kauhe... Star Ocean: Integrit... >

Keskustelut (2 viestiä)

Liimaletti

04.04.2016 klo 18.39

En kyllä ymmärrä miksi porukka on ihan pähkinöinä tästä pelistä. Olihan se alun vittumaisen teiniangstin jälkeen ihan ok, kunnes loppu vesitti "kaiken". Ei sillä, että pelin loppu olisi ollut ihan sysipaska, mutta ne kaksi vaihtoehtoa mitä pelaajalle annettiin, teki tyhjäksi kaiken sen, mitä pelaaja oli pelissä valinnoillaan vaikuttanut. Jeii! Loistopeli! Tehdään jatkoa. Kummallehan lopulle sitä jatkoa sitten tehtäisiin?
lainaa
nyyhh

04.04.2016 klo 23.40

Voisi pistää lisätiedoksi että toi kickstarter projekti on lopetettu kolme tuntia sitten.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova