Tuorein sisältö

PlayStation tarjoaa kymmenelle suomalaiselle Uncharted-seikkailuelämyksen

18.04.2016 klo 13.01 | Luettu: 2738 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Neljännen Unchartedin lähestyvän julkaisun kunniaksi Sony PlayStation Suomi käynnistää pelisarjan hengessä toteutetun #UnchartedRace-kilpailun sosiaalisessa mediassa. #UnchartedRace tarjoaa kymmenelle kilpailijalle mahdollisuuden päästä mukaan ainutlaatuiseen seikkailuelämykseen ja voittaa monenmoista muutakin palkintoa.

Näin kerrotaan tiedotteessa:

"UnchartedRace koostuu alkuperäisen Uncharted-pelisarjan hengessä toteutetusta seikkailureitistä, jonka viimeiselle etapille kätketyn palkinnon voittaa nopein kisaaja. Aarteenmetsästys käydään 14.5. järjestettävässä finaalitapahtumassa, jossa kukin kisaaja etenee itsenäisesti etapilta toiselle etsien seuraavaa vihjettä.

Helsingin kantakaupungin alueelle sijoittuvalle seikkailureitille on asetettu yhteensä 7 erilaista, nokkeluutta ja fyysistä toimintakykyä vaativaa haastetta, joissa koetellaan muun muassa kilpailijoiden heittäytymiskykyä. Luvassa on toimintaa maalla, merellä ja korkeuksissa, mutta lopulliset etapit ja tehtävät paljastuvat kilpailijoille vasta finaalissa."

Haku finaaliin on käynnissä 18.4.–2.5.2016 ja kilpailuun osallistutaan julkaisemalla enintään minuutin mittainen videohakemus YouTubessa, Instagramissa tai Vinessä, ja lähettämällä se kisasivulle 2.5.2016 mennessä. Videolla kilpailijoita pyydetään lyhyesti perustelemaan, minkä ansiosta he ansaitsevat paikan finaalissa ja miksi he kaipaisivat elämäänsä lisää seikkailua. Kaikilta #UnchartedRace-kilpailuun osallistujilta edellytetään 18 vuoden ikää.

Lisätietoa kilpailusta täältä.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Bändipeliromahdus sä... Gamestop panostaa pe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova