Tuorein sisältö

Insomniac Games julkisti uusia projekteja ja julkaisupäiviä - luvassa taikoja, villieläimiä ja vaarallinen Antarktis

18.04.2016 klo 21.00 | Luettu: 2639 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Spyron ja Ratchet & Clankin luonut Insomniac Games on julkistanut kaksi uutta projektia Oculus Rift -virtuaalitodellisuuspäähineelle. Lisäksi pelikehittäjä on paljastanut julkaisupäivät peleilleen Song of the Deep ja Edge of Nowhere.

Yksinoikeudella Riftille ilmestyvä VR-seikkailupeli Edge of Nowhere julkaistaan Oculus Storessa 6. kesäkuuta. Pelissä pelaaja pyrkii pääsemään Etelämantereen vaarallisessa vuoristossa kadonneen retkikunnan jäljille.

Seuraavaksi luvassa on metroidvania-tyylisen 2D-seikkailun Song of the Deepin julkaisu PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle 12. heinäkuuta.

Alla pelin tänään julkaistu tarinatraileri Merryn's Voyage:Insomniacin uusista Oculus-julkistuksista ensimmäinen on Feral Rites, jossa pelaaja taistelee mystisen saaren viidakossa muuntuen välillä villieläimeksi. Pelin on määrä ilmestyä Oculus Storeen tänä syksynä.

Alla pelin ensimmäinen traileri:Toinen Insomniacin julkistuksista on Oculus Touchia hyödyntävä loihdintapeli The Unspoken , jossa pelaajat voivat manata hirviöitä ja muokata ympäristöjään "urbaanissa taikatappelukerhossa".

Alla pelin paljastustraileri:Sekä Feral Rites että The Unspoken ovat pelattavissa E3-messuilla kesäkuussa.

V2.fi | Erkki Mervaala
< DayZ:n luojan uusi V... Huhu vahvistui: Arkh... >

Keskustelut (1 viestiä)

Dreakki

19.04.2016 klo 06.51 1 tykkää tästä

Yksikään peli ei trailerien pohjalta herättänyt tippaakaan kiinnostusta. Sony voisi kyllä ostaa Insomniac Gamesin pois pyörimästä, niin loppuisi tämä mitäänsanomattoman paskan suoltaminen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova