Tuorein sisältö

Fablesta tunnettu Lionhead Studios siirtyi lopullisesti ajasta ikuisuuteen

01.05.2016 klo 14.00 | Luettu: 5063 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Pitkäaikainen pelistudio Lionhead Studios on sulkenut ovensa lopullisesti. Studio muistetaan parhaiten Fable-sarjastaan.

Peter Molyneuxin vuonna 1996 perustamalle studiolle yritettiin loppuun asti löytää jatkajaa, mutta lopulta halukkaita ostajia ei ilmaantunut. Konttori laskettiin ikilepoon perjantaina 29. päivä huhtikuuta.

Lukuisten Fable-pelien ohella Lionhead työsti 2000-luvun alussa Black & White -strategianaksuttelua. Viimeiseksi ja jo perutuksi projektiksi jäi Xbox Onelle ja PC:lle suunniteltu Fable Legends.

V2.fi | Markus Mesiä
< Mustaa magiaa, Amste... Elite Dangerous saap... >

Keskustelut (4 viestiä)

Inshallah

01.05.2016 klo 15.31

Joskus pelasin fable 2:sta, sinänsä kiva miljöö ja kaikki nää tällaset, perheenperustamista ja varastelua, homomiesten pokailua piereskelemällä yms.
Dialogin puutos vaivasi.
lainaa
dajjdsj

01.05.2016 klo 16.10 2 tykkää tästä

Microsoft ei enää panosta samalla tavalla yksinoikeuspeleihin.He ovat sulkeneet muutenkin monia studioita viimeaikoina.Fablen kohdalla nuo typerät kinect pelit ja mmo kokeillut eivät myöskään auttaneet.Fable toimi parhaiten tarina vetoisena yksinpelinä.Markkinat ovat muutenkin täynnä noita surkeita online only pelejä.

Forza Halo, Gears of War siinä on kaikki yksinoikeudet mihin Microsoft jatkossa panostaa.Microsoftilla ollaan kuulemma tyytymättömiä Xbox Onen myyntilukuihin.Sen seurauksena moni studio on pistetty leikkuriin.Eikä tuo Lionhead Studios jää viimeiseksi studioksi jonka Microsoft pisti leikkuriin.Siellä on seuraava vuorossa odottava Rare.
lainaa
dfbhipsfgh

01.05.2016 klo 19.47 2 tykkää tästä

Fable 2 oli tosiaan sarjan parasta charmia. Yksi harvoista peleistä jonka jaksoi hinkata 100% ja senkin jälkeen vielä hengailla

Mutta menneisyyteen on sinänsä turha jäädä. Fablet 1/2 ovat olemassa jonka jälkeiset yritykset olivat täyttä roskaa. Ehkä Lionhead olisi onnistunut ryhdistäytymään mutta tod näk ei. Sinänsä AAA-studioiden harveneminen on tietty harmi
lainaa
Kuruwin

Rekisteröitynyt 24.05.2014

02.05.2016 klo 17.12

Kyllä se Fable kakkonen jo oli aika puuduttava kokemus. Kolmonen oli sitten jo täyttä paskaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova