Tuorein sisältö

Total War: Warhammer saa sittenkin modaajien kaipaamat tuet

08.05.2016 klo 14.00 | Luettu: 2112 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Creative Assembly -studio on ilmoittanut tuovansa tuet Assembly Kitille sekä Steam Workshopille heti Total War: Warhammer -teoksensa julkaisuun. Samalla tekijät ovat luvanneet auttaa modaajia kehittämään pakettinsa jo ennen pelin julkaisupäivämäärää, jotta näihin pääsisi käsiksi samaan aikaan itse pelin kanssa.

Modipiirejä riemastuttava tuki on sikäli yllättävä, että alun perin pelin ei pitänyt tukea kumpaakaan. Sittemmin englantilaisstudio on kuitenkin päättänyt kääntää kelkkansa asian tiimoilta.

Total War: Warhammer julkaistaan toukokuun 24. päivä PC:lle.

V2.fi | Markus Mesiä
< Kuvakaappaus viittaa... Dead or Alive Xtreme... >

Keskustelut (2 viestiä)

asdad

08.05.2016 klo 14.39 1 tykkää tästä

Ei taida olla CA:n päätös alunperinkään olla julkaisematta modityökaluja. GW:n linja on ollut jyrkkä IP:tään käyttävien pelien modaamiselle ja tämä linja alkoi kääntymään vasta hiljattaen
Meta

11.05.2016 klo 15.25

asdad kirjoitti:
Ei taida olla CA:n päätös alunperinkään olla julkaisematta modityökaluja. GW:n linja on ollut jyrkkä IP:tään käyttävien pelien modaamiselle ja tämä linja alkoi kääntymään vasta hiljattaen


Huomattavaa on, että CA tällä kertaa sanoo myös tuottavansa map-editorin, mitä en kyllä itse usko. Karttojen muokkaaminenhan ei ole ollut mahdollista sitten Medieval 2:n jälkeen.

Mutta, tässä uutisessa oltaisiin voitu käsitellä myös CA:n ja GW:n määrittämää TOSsia modejen suhteen. Esim. Jos modi sisältää jotain Copyright-materiaalia, ei sitä saa julkaista CA:n mielestä. - Tulloo olemaan sotkuista menoa, Tuosta löytynee pari viestiä CA:n puolelta Redditistä.

PS: Modaamisen pitäsii olla täysin vapaata jne. Jos joku lähtee hallitsemaan ja kaitsemaan modaamista, kaikille jää vaan saksalaisen turpeen maku poskeen.

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova