Tuorein sisältö

Remedy työstää kahta ison luokan peliä eikä kumpikaan niistä ole Alan Wake

08.06.2016 klo 21.00 | Luettu: 3794 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Suomalainen pelistudio Remedy Entertainment kertoi tänään julkaistussa State of the Studio -raportissaan tulevaisuudensuunnitelmistaan.

Toisin kuin tähän asti, Remedy aikoo työstää kahta suuren luokan peliä samanaikaisesti kahden eri pelinkehitystiimin voimin. "Vihdoin meillä on kaksi tiimiä, mikä on ollut pitkäaikainen tavoite Remedylle, ja todellakin haluamme tehdä lisää pelejä", kertoi Remedyn liiketoiminnan johtaja Johannes Paloheimo Polygonille. Hänen mukaansa kahden tiimin avulla pelejä on mahdollista tehdä nopeammin ja monipuolisemmin.

Kahdesta tulevasta AAA-pelistä ensimmäinen on ollut jo hetken aikaa työn alla, ja se julkaistaan aivan uuden yhteistyökumppanin kanssa. Toisin sanottuna Remedyn pitkäaikainen julkaisija Microsoft ei ole tulevassa pelissä mukana. Tiedotteen mukaan toinen kehitystiimi työstää "varhaista konseptia", josta muodostuu uusi Remedy-peli "joskus tulevaisuudessa".

Kumpikaan uusista projekteista ei liity vuoden 2010 peliin Alan Wake tai huhtikuussa julkaistuun Quantum Breakiin. Paloheimon mukaan Alan Waken tarina saattaa jossain vaiheessa vielä jatkua, mahdollisesti jossain muussa mediamuodossa. Remedy tulee jatkamaan Quantum Breakin tukea, ja ainakin Windows 10 -päivitys on tällä hetkellä työn alla.V2.fi | Erkki Mervaala
< Valtava traileri joh... Deus Exin universumi... >

Keskustelut (2 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

08.06.2016 klo 22.42 8 tykkää tästä

Toivottavasti Remedyn tuotoksista pääsisi pitkästä aikaa nauttimaan myös pleikkarilla.
lainaa
Joni00

10.06.2016 klo 04.01 2 tykkää tästä

No jos on niin älytön fanipoika ettei ole voinut pelata Remedyn pelejä muilla alustoilla kun laystationilla niin ihan oikein ettei pääsisi myöhemminkään.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova