Tuorein sisältö

Killer Instinctin virallinen kysely vihjaa uusista hahmoista - nähdäänkö pelissä seuraavaksi Joanna Dark tai Halon Brute?

05.07.2016 klo 20.00 | Luettu: 3284 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Microsoft on tiedustellut pelaajilta ehdotuksia Killer Instinctin uusiksi hahmoiksi virallisen verkkokyselyn välityksellä. Kysely julkaistiin verkkosivulla Ultra-Combo.com, ja siihen voi käydä vastaamassa tämän päivän loppuun asti.



Yksi kyselyn kysymyksistä antoi vastaajalle yhdeksän mahdollista tulevaa Killer Instinct -pelihahmoa asetettavaksi mieluisuusjärjestykseen. Hahmot ovat Halo Brute, Eagle, Magic Archer, Crackdown Agent, Lovecraftian, Joanna Dark, Djinn, Eyedol ja Wendigo. Aiemmin pelisarjaan on tuotu muun muassa Halon Arbiter, Battletoadsin Rash ja Gears of Warin kenraali RAAM.

Kyselyssä tiedusteltiin myös mahdollisista muutoksista jo olemassa oleviin hahmoihin.



Killer Instinct Season 3 käynnistyi 29. maaliskuuta 2016.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Blizzard vie Overwat... Twitch-sovellus saap... >

Keskustelut (1 viestiä)

dgshpipih

05.07.2016 klo 21.33

Voisivat ihan suoraan tehdä sen Xboxin Smashin. Toki ei tarttis pölliä smashia tai surkeasti matkia sitä (battle royale) vaan vois tehdä ihan rehellisenä perusmätkintänä. Dead or Alivessa, Mortal Kombatissa ja tässä on jo osoitettu että lainahahmot toimii ihan ok. Joku Gonkin Tekken 3ssa oli niin rasittava että Conker tai Banjo voisi toimia ihan samalla tavalla
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova