Tuorein sisältö

Hypetetyn uutuuspelin isältä tunteikas vetoomus: "Olkaa ystävällisiä"

30.07.2016 klo 11.00 | Luettu: 4888 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Odotetusta No Man's Sky -teoksesta on päätynyt näytille pelikuvaa. Vaikka varsinaisen teoksen ilmestyminen onkin ihan nurkan takana, kehittäjästudio Hello Games -pomo Sean Murray anelee Twitterissä sitä, etteivät pelaajat pilaisi omaa kokemustaan videoiden katsomisella.

”Olemme käyttäeet vuosia täyttääksemme No Man's Skyn yllätyksillä. Te olette käyttäneet odottamiseen vuosia. Olkaa ystävällisiä ja älkää spoilatko itseänne”, pyytää Murray twiitissään.
Vuotanut sisältö on lähtöisin Daily Motion -käyttäjä daymeeuhnilta, joka onnistui ostamaan vuotaneen peliversion itselleen 1250 dollarin hinnalla. Mies itse kommentoi ostopäätöstään Redditissä positiivisin tunnelmin.

”Parhaat pelikokemukseni ovat olleet ennalta saaduissa peleissä, jolloin vain minä olen päässyt kokemaan universumin ilman mahdollisuutta kysyä kaverilta apua, vinkkiä tai huijauskeinoa. En voi tehdä sitä, sillä niitä ei ole saatavilla!”, toteaa käyttäjä viestissään.

No Man's Sky ilmestyy PlayStation 4:lle elokuun 10. päivä. PC-pelaajat joutuvat odottamaan elokuun 12. päivään asti.

V2.fi | Markus Mesiä
< Yön kevyt peliaihein... Nintendo Wiin kultti... >

Keskustelut (3 viestiä)

Liimaletti

30.07.2016 klo 11.51 2 tykkää tästä

Itselle ei tulisi mieleenkään mennä katselemaan mitään vuodettua videota juurikin sen takia, ettei spoilaa mitään pelistä. Kyynisimmät tietysti ajattelee, että pelillä on jotain salattavaa, jos tekijä suosittelee ettei ennakkovideota kannata katsella. Noh, 12 elokuuta se itsellenikin selviää, kun peliä pääsee PC:llä kokeilemaan. Sitten nähdään tuliko timanttia, shittiä vai jotain siltä väliltä.
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

30.07.2016 klo 13.50 6 tykkää tästä

Jos pelissä on "loputtomasti" kaikenlaista generoitua, ei luulisi olevan hirveästi eroa sillä onko katsonut peliä hieman etukäteen vai ei. Varsinkin kun trailerit ja aikaisemmat esittelyvideot ovat jo vieneet mahdollisuuden siltä, että useimmat kokisivat homman ilman minkäänlaisia ennakkokäsityksiä. Sikäli luulisi olevan ihan yhdentekevää pelintekijän kannalta, miten ihmiset haluavat ensikädessä pelin kokea.

Sen sijaan tubettajalta varsin keinotekoinen ja typerä syy olla odottamatta oikeaa julkaisuajankohtaa. Saa olla aika heikko tahdonvoima, jos pystyy olemaan tyytymättä vinkkikeinoihin ainoastaan jos niitä ei ole saatavilla. Ja sosiaalinen aspekti, eli kaverien kanssa vinkkien vaihto ja pelistä keskustelu on jollain tavalla huono juttu?

Ehei, tässä ei ole nyt kyse mistään muusta kuin siitä, että 1250$ lienee aika pieni raha jos sillä saa kanavan pursuamaan katsoajia ja sen 15 minuutin famen olemalla ensimmäinen. Ei tässä takana ole mitään rehdimpää ajatusta kuin raha, seuraajat ja "minä ennen muita" -mentaliteetti.
lainaa
gdhspgp

30.07.2016 klo 17.12

Aika simppeli anti-piratismi-ilmoitus kehittäjältä. Mitä useampi ihminen katsoo pidempiä videoita sitä harvempi ostaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova