Tuorein sisältö

Pakocalypse tulee ja suomalainen amisautoilu pääsee Steamiin

11.08.2016 klo 15.00 | Luettu: 5257 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kaksi uutista suomalaisten - vaikkakin varsin erilaisten sellaisten - autopelien maailmasta.

Suosittuun autokaahailuun Pakoon (iOS, Android) on tullut tänään uusi päivitys, jonka nimi on PAKOCALYPSE. Nimen idean mukaisesti maailmanlopun meiningistä on kyse, joten autolla heitetään perää Mad Max -meiningeissä zombieiden keskellä. Autoon on pultattu myös ase.Jo monta kertaa hörötyttänyt, hämmentänyt ja ihastuttanut My Summer Car -autollaajoselviytymissimulaattori aloitti Steam Greenlight -urakkansa viikko sitten - eikä siinä kauan mennyt, sillä tokihan kansalle amishenkinen rötvämeininki maistuu. Ääniä kerääntyi lähes 20 000 alle viikossa, ja 94% niistä halusi pelin ehdottomasti Steamin listoille. Näin siis tapahtuu.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Tukku tuoreita kuvia... Telltalella hakkeroi... >

Keskustelut (1 viestiä)

vidhpdsgnbpq

13.08.2016 klo 23.29

Mahtoiko kaikki 20 000 olla suomalaisia. Sanotaan että suomalaiset ei osaa kehua itseään mutta kyl ainakin youtubessa aina kun on jotain suomihömppää kuten esim Darude niin siellähän puolet kommenteista on jonkun suomalaisen kirjoittamaa "piilo"mainontaa ja suomifanitusta.

Ei muuten mutta tulee lähinnä mieleen se miten täälläkin naureskellaan jenkkien "god bless america" mantralle, vaikka esim youtubesta on todella vaikea löytää kyseisenlaista kommentointia, ellei se nyt ole koko videon aihe
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova