Tuorein sisältö

Sotaseikkailua ja mies miestä vastaan Battlefield 1:n yksinpelissä

28.09.2016 klo 11.00 | Luettu: 5378 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Battlefield 1:stä on jo nähty ja koettukin paljon moninpeliä, mutta uusi traileri esittelee niitä asetelmia ja jännitteitä, joiden päälle rakentuu peli yksinpeliosio. Pelitila keskittyy enemmän yksittäisiin henkilöihin sodan melskeessä, kuin historiallisiin taisteluihin.

Yhtenä esimerkkinä kerrotaan Through Mud and Blood -osiosta, jossa pelaaja heitetään vapaaehtoisena märkäkorvana panssarivaunun ohjaimiin ja homma pitäisi ottaa haltuun, sekä taistelukomppaneiden luottamus voitettua. Lehdistötiedotteen mukaan tehtävät voi suorittaa monella tavalla, samaan tapaan kuin moninpelissäkin. Matkalla tulee vastaan myös tuttuja hahmoja historiasta, kuten Arabian Lawrence ja Punainen paroni.

Peli julkaistaan 21.lokakuuta (PC, X1, PS4).


V2.fi | Manu Pärssinen
< Yön tuhma peliaihein... Endless Space 2 saap... >

Keskustelut (3 viestiä)

hdjfsj

28.09.2016 klo 16.48

Jestas ku hyvä traileri...
lainaa
Huikea10

29.09.2016 klo 14.23

Ehkä paras ja hienoin peli traileri mitä oon ikinä nähnyt! Kylmät väreet tuli. Ja lopun kohta missä kaksi miestä osoittaa toisiaan aseilla kumpi ampuu ensin, niin pappa kertoi täysin samanlaisen tarinan aikanaan toisesta maailmansodasta kun oli joutunut kyseiseen tilanteeseen nuoren venäläis upseerin kanssa ja pappa oli sitten "kerennyt" ampumaan ensimmäisenä.
lainaa
hvipspihg

30.09.2016 klo 18.10

Tämäntyyppiset pelit (Medal of Honor) oli just se syy miksi tehtiin pelit tyyliin Brothers in Arms (kunnes sekin muuttui kolmosessa ihan jonnejuoksuksi)

taas ollaan palattu tähän vaiheeseen kehityksessä, toivottavasti taas seuraavaksi saadaan realistinen nykylaitteilla tehty näkemys maailmansodista
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova