Tuorein sisältö

Vampyrin taistelujärjestelmästä lisää tietoa

30.09.2016 klo 21.00 | Luettu: 3682 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

PlayStation 4:lle ensi vuonna julkaistavan Vampyrin ohjaaja Philippe Moreau on kertonut PlayStation Blogilla tulevan pelin taistelujärjestelmästä.

Vuoden 1918 Lontooseen sijoittuvassa toimintaroolipelissä pelaajalla on käytössään laaja valikoima "perinteisiä lyömä- ja ampuma-aseita". Hyökkäämällä ja väistelemällä pelin päähahmon Jonathan Reidin verimittarin täytyttyä pelaaja saa käyttöönsä voimakaat vampyyrihyökkäykset, kuten vihollisten lävistämisen piikkiin tai veren kaukaa imemisen.

Peliin kuuluu epälineaarinen taitopuu, josta tasoja, hyökkäyksiä ja kykyä voi avata karttuneen kokemuksen myötä missä tahansa järjestyksessä. Pelaajan on mahdollista luoda pelihahmostaan esimerkiksi aggressiivinen, paljon vahinkoa tekevä tai salaa toimiva, massoja hallitseva vampyyri.

Moreaun mukaan hahmon kykyjä voi kehittää kahdella eri tapaa: pelaaja voi tehostaa joko hyökkäyksen iskutehokkuutta tai tehdä itsestään hetkellisesti voittamaton.

Taistelun vaikeustasoon vaikuttaa pelaajan toimet maailmassa. Jos vampyyri ruokailee tavallisilla kansalaisilla, saa hän hieman kokemus-bonusta taistelutilanteita helpottamaan, mutta samalla Lontoon kaduista tulee hänelle vaarallisempi paikka.

"Pelaajan on tehtävä tutkimustyötä päättääkseen, kenestä hankkii ravinnon ja kenet säästää, tietoisina tarpeestaan lisätä voimaansa. Jonathanin vampyyri-impulssit tulevat aina toimimaan hänen ihmispuoltaan vastaan", Moreau kertoo. Pelaajan tekemät valinnat siis vaikuttavat sekä ympäröivään maailmaan ja pelin tarinaan, mutta peliä on myös mahdollista pelata kokonaan taistelematta käyttäen hyödyksi vampyyrin erikoisominaisuuksia.

Vampyr julkaistaan PlayStation 4:lle ensi vuonna.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Psychonauts 2:een si... Tribes: Ascend julis... >

Keskustelut (2 viestiä)

zooManiac

Rekisteröitynyt 28.12.2007

01.10.2016 klo 14.24

Vampyr julkaistaan PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle ensi vuonna.
lainaa
vnpisdgipbsg

01.10.2016 klo 17.16

Vois olla ideaa mutta lähes samalla mainosspiikillähän voi kuvailla Elder Scrollsin vampyyriroolia, joka sitten on kuitenkin aika maito
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova