Tuorein sisältö

Pokémon GO saa jälleen uusia ominaisuuksia

06.10.2016 klo 21.00 | Luettu: 4198 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Niantic on jälleen paljastanut uusia, tulevia ominaisuuksia suosittuun mobiilipeliinsä Pokémon GO. Pelin kotisivuilla kehittäjä kertoo tuovansa peliin uudet nappaus-bonukset, jotka kasvattavat mahdollisuutta saada kiinni harvinaisia pokémoneja.

Bonuksen saa, mikäli poké-kouluttaja on ehtinyt ansaita tiettyjä mitaleja nappaamalla tietyn tyyppisiä pokémoneja. Esimerkiksi tuli-tyyppisiä pokémoneja keräämällä voi saada Kindler-mitalin. Mitä korkeampi taso mitalilla on saavutettu, sitä korkeampi bonus on. Korkeatasoisen Kindler-kouluttajan on siis helpompi napata esimerkiksi Charmander-, Vulpix tai Ponyta-tyypin pokémoneja.

Mikäli pokémon on useampaa eri tyyppiä, saa bonuksen eri tyyppien keskiarvona. Esimerkiksi Pidgey on lentävä- ja normaalityypin pokémon, jonka nappaamiseen vaikuttaa siis tyyppikohtaisten bonusten keskiarvo. Ominaisuuden pitäisi helpottaa harvinaisten ja korkeatasoisten pokémonien nappaamista.

Niantic lupailee ominaisuutta lähiaikoina, mutta tähän asti ilmoituksen ja todellisen päivityksen julkaisulla on ollut suhteellisen pitkä odotusaika.

Aiheeseen liittyen, brittijulkaisu The Guardian paljasti eilen Norjan pääministerin Erna Solbergin pelaavamassa Pokémon GOta kesken parlamentin istunnon. Aiemmin Solberg on varannut erityisesti aikaa virallisella matkallaan Slovakiassa voidakseen hauduttaa 10 kilometrin muniaan.

Pääministeri Solberg ei kuitenkaan ole ainoa norjalainen poliitikko, joka on "jäänyt kiinni" pelatessaan peliä parlamentissa. Näin kävi myös Norjan liberaalipuolueen puheenjohtaja Trine Skei Grandelle elokuussa pelivillityksen ollessa lakipisteessään. Huvittavaa Solbergin tapauksessa oli se, että Twitterissä levinnyt kuva hänestä pelaamassa on otettu juuri Granden puheenvuoron aikana.

Alla liberaalipoliitikko Sveinung Rotevatn pyytää, ettei pääministeriä tuomittaisi liiaksi, sillä hän oli kuunnellut tunteja työväenpuolueen puheita:


V2.fi | Erkki Mervaala
< Beyond Good & Evil o... DJ Shadow ja Ice Cub... >

Keskustelut (2 viestiä)

MJR2312

Rekisteröitynyt 03.09.2007

07.10.2016 klo 14.49

Hieno juttu, mutta ei korjaa mitään ongelmia vaan melkeinpä korostaa niitä. Käytännössä tämän ansiosta saa helpommin niitä pokémoneja, joita ennenkin sai helposti, mutta tämä ei vaikuta mitenkään niihin, joiden saaminen oli ennenkin joko mahdotonta tai vaikeaa. On aika vaikea nähdä, miksi jonkun mielestä tämä on ollut hyvä idea seuraavaksi toteutettavaksi ominaisuudeksi. Ainoa mieleen tuleva syy on se, että tämän toteuttaminen on varmasti aika helppoa.
lainaa
vpihfvhpi

07.10.2016 klo 23.02

Onneksi Ashin ei tarvinnut käyttää Exceliä pokemon-matkallaan
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova