Tuorein sisältö

Yön kevyt peliaiheinen: Trevor on Trevor, kun GTA siirtyy huikealla tavalla virtuaalitodellisuuteen

11.10.2016 klo 22.00 | Luettu: 5328 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Päivän komeimmasta fanivideosta vastaa jälleen kerran Corridor Digital, joka on pestannut "GTA VR" -lyhytelokuvaansa GTA V -pelissäkin Trevoria esittävän Steven Oggin. Meno on Trevorin tyylistä, eikä sanoja tai ammuksia säästellä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Dragon Quest Builder... Red Dead Revolver ju... >

Keskustelut (2 viestiä)

pvhsgishgp

11.10.2016 klo 22.15 1 tykkää tästä

Herää kaksi kysymystä.
1. Missä viipyy GTA the movie? Mass Effectistä, Halosta ja ties mistä fantasiapaskasta yritetään vuositolkulla hioa jonkinlaista leffaa ja tässä on valmis idea palkata tuo äijä niiden parin muun äijän kanssa hillumaan, rötöstelemään ja höpöttelemään. Profit

2. Saadaanko ihan tosissaan joskus VR GTAta? Ei-kukkahattunakin melkoisen pelottava skenaario että eräät Breivikit istuvat kypärä päässä kuukausitolkulla lahdaten ja tuhoten ja sitten ne lähtevät kadulle tallailemaan. Kuinka todelliseksi väkivalta halutaan tehdä? Onko tosiaan niin että jotakuta kiehtoo nimenomaan se itse akti eikä se kaikki sen ympärillä oleva?
lainaa
Jusa

12.10.2016 klo 11.22

pvhsgishgp kirjoitti:
Saadaanko ihan tosissaan joskus VR GTAta? Ei-kukkahattunakin melkoisen pelottava skenaario että eräät Breivikit istuvat kypärä päässä kuukausitolkulla lahdaten ja tuhoten ja sitten ne lähtevät kadulle tallailemaan. Kuinka todelliseksi väkivalta halutaan tehdä? Onko tosiaan niin että jotakuta kiehtoo nimenomaan se itse akti eikä se kaikki sen ympärillä oleva?


Kyllähän tuo GTAV on saatu jo PC-puolella pyörimään VR-laitteilla ihan kohtalaisesti ja mm. Grand Theft VR on ladattavissa. VR-kokemus on kuitenkin herättänyt hyvin ristiriitaisia mielipiteitä myös sarjan faneissa, koska tuo tappaminen (ilmeisesti) tuntuu VR-lasien läpi paljon henkilökohtaisemmalta ja tämä on säikäyttänyt myös monet tosipelaajat. En usko että VR tulee ikinä saamaan Rockstarin puolelta mitään virallista tukea, mutta nämä faniporukat varmaan vääntävät PC:lle VR-modeja siinä missä muitakin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova