Tuorein sisältö

Ei Perjantai 13. päivää vuonna 2016

14.10.2016 klo 19.00 | Luettu: 3063 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Perjantai 13. päivä -elokuvasarjaan perustuva sarjamurhaajapeli Friday the 13th: The Game ei ilmesty tänä vuonna. Julkaisija Gun Media on ilmoittanut pelin Kickstarter-sivuilla julkaisun siirtyvän tästä syksystä ensi vuoden keväälle.

Syy viivästykselle on yksinkertaisesti se, ettei peli ehtisi valmiiksi tänä syksynä. Kehittäjä IllFonic kertoo kuitenkin positiivisemmista uutisista, sillä ensi kesänä aluksi vain moninpelattava peli tulee saamaan myös tarinamoodin. Vielä ei ole tiedossa, voiko tarinamoodissa pelata Jasonilla vai laitetaanko pelaaja leiriläisen kenkiin.

Sivuilla kerrotaan myös, että pelissä voi pelata Tommy Jarvisina, moninpelissä tulee olemaan tekoälybotteja ja kolmanneksi kartaksi on varmistunut Packanack Lodge elokuvasarjan toisesta osasta.

Ensi vuonna perjantai 13. päivä koetaan kaksi kertaa, tammikuussa ja lokakuussa.

Lähde: Kickstarter

V2.fi | Erkki Mervaala
< Pelaaja käy pelaajaa... Trumpin möläytyksiä ... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.10.2016 klo 05.58

Dead by Daylight on videoiden perusteella vaikuttanut Perjantaina 13. päivä -tyyliseltä peliltä myös ja on jo saatavilla. V2:lla ei taida olla siitä arvostelua tai mitään muutakaan juttua.
lainaa
gvrpihdpgih

16.10.2016 klo 12.42

tekoälybotteja, kova on luotto firmalla tekoälyosaamisen laatuun. ei o varmaan ihan helppo laittaa ihmisiä piiloutumaan fiksusti. jasonille toisaalta yliluonnollinen "tiedän tismalleen missä olet vaikka matsi vasta alkoi" vois sopiakkin
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova