Tuorein sisältö

Ex-Sonypomo Harrisonista Atarin emoyhtiön johtaja

04.03.2008 klo 07.22 | Luettu: 1084 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kun Phil Harrison, Sony Computer World Widen johtaja vielä viime viikolla, lähti virastaan, huhuttiin heti, että hänen seuraava työpaikkansa olisi Atari. Nyt asia on varmistunut. Harrisonista tulee Atarin omistavan Infogramesin varatoimitusjohtaja. Hän tulee työskentelemään uuden toimitusjohtaja David Gardnerin kanssa Atarin elvyttämiseksi.

"Tämä on täydellinen aika liittyä Infogramesiin ja auttaa muokkaamaan Atarin tulevaisuutta - yhtä peliteollisuuden legendaarisista nimistä. Pelibusiness siirtyy nopeasti verkkoon ja uskon, että meillä on erinomainen mahdolisuus luoda mahtavia verkkopeli- ja yhteisökokemuksia pelaajille ympäri maailmaa", sanoi Harrison.

"Infogramesin vahva talouspohja antaa Philille keinot houkutella uusia kykyjä, kehittää pelistudio- ja verkkomahdollisuuksia ja ajaa julkaisutoimintaamme eteenpäin. Haluan työskennellä ihmisten kanssa, jotka ymmärtävät hauskan sekä kuluttajien että yhtiökulttuurin kannalta. Meillä tulee olemaan paljon enemmän niitä molempia, nyt kun Phil on talossa!", kommentoi taas Gardner.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Ubisoftin julkaisuli... Bungie auttaa muisto... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova