Tuorein sisältö

The Game Awards palkitsi parhaat - Overwatch rohmusi palkintopöydän tyhjäksi

02.12.2016 klo 08.00 | Luettu: 1622 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Yöllä vietetyssä The Game Awards -tapahtumassa palkittiin menneen vuoden parhaat teokset. Pyttyjä jaettiin niiden pelien kesken, jotka ovat ilmestyneet viime vuoden marraskuun 24. päivän jälkeen, mutta kuitenkin ennen tämän vuoden samaista päivää.

Gaalan keskeisimmän palkinnon, vuoden peli -pystin, pokkasi Blizzardin Overwatch. Pokaalia hakenut Ray Gresko ylisti puheessaan teoksen luonnetta.

”Olemme erittäin ylpeitä pelin saamasta vastaanotosta, mutta erityisen ylpeitä olemme luomamme pelimaailman sanomasta: sankarillisuudesta. Se on sanoma erilaisuudesta. Sen sanoma on valoisa, positiivinen ja toivottavasti tulevaisuuden kaltainen. Ne ovat asioita, joihin uskomme, että jokaisen tulisi tällä hetkellä toivoa.”

Vuoden peli -pytty ei jäänyt Overwatchin ainoaksi. Samaan osoitteeseen rohmuttiin myös pytyt parhaasta moninpelistä, parhaasta e-sports-pelistä sekä parhaasta peliohjauksesta.

Muita menestystarinoita olivat Pokemon Go (paras mobiiliteos, paras perhepeli), Inside (paras indiejulkaisu, paras taiteellinen suunnittelu) sekä Uncharted 4: A Thief's End. Näistä viimeisin palkittiin parhaan tarinan lisäksi Nolan Northin roolisuorituksesta.

Odotetuimmaksi peliksi valittiin Wii U:lle ja Nintendo Switchille ensi vuonna ilmestyvä The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Koko palkintolistan voi nähdä esimerkiksi Kotakun sivuilta.

V2.fi | Markus Mesiä
< Peligaalassa esitett... Steamin joulualen aj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova