Tuorein sisältö

"LEGO-Halo" -oli tekeillä, tosin kilpailijan palikoilla

09.01.2017 klo 11.07 | Luettu: 4625 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Suomenkin lelukaupoissa näkyi muutama vuosi sitten LEGO:n kilpailijan Mega Bloksin Halo-rakennussarjoja. Nyt on paljastunut, että Lego-pelien tyyliin myös Halosta ja Mega Blokseista oli tekeillä peli - ja se oli melko pitkällä, sillä todisteena on myös videota.

Kotaku uutisoi, että peliä, joka kulki koodinimellä "Haggar" kehitti pelistudio nSpace. Palikoista pystyi rakentamaan muun muassa turretteja ja muuta ympäristöä. Mukana olisi ollut myös co-op- sekä siege-pelitilat.

Ilmeisesti projektia tehtiin aivan X360:n viimeisinä päivinä ja se hylättiin, kun Microsoft keskittyi Xbox Onen julkaisuun. Alla oleva video esittelee lisää.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Jättitapahtumat siiv... PS4 Pro -päivitys hi... >

Keskustelut (2 viestiä)

ASKO78

Rekisteröitynyt 06.01.2017

09.01.2017 klo 15.01 1 tykkää tästä

Todella perseestä että noinkin pitkälle kehitettyä ja ilmeisesti ihan jees tasoista peliä sekä etenkin jumalaisesta aiheesta eli Halo ei sitten tehty.
Lego pelit ei ole kiinnostanut sitten Bioniclen mutta tuo olisi mennyt ehdottomasti ostoon.
lainaa
vdpishogvsho

09.01.2017 klo 18.51

No melkoinen fani saa olla että tuollaisesta innostuu. Ghostilla ajo sentään näytti hiukan siltä kuin näytää pääpeleissäkin, tuo jalkaisin juoksentelu näytti joltain Ratchet & Clank 0,05:lta

Vieläkin oudompaa että yhdenkään kolmevuotiaan ei pitäisi olla lainkaan kiinnostuneita Halosta, kun pääpelien ikäraja on kuitenkin 16. Hiukkasen arveluttavaa siis.

lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova