Tuorein sisältö

Roviossa syntynyt "mobiilipelien Netflix" tuo palveluunsa tänä vuonna yli 90 eri peliä

06.02.2017 klo 19.00 | Luettu: 3304 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Mobiilipelien Netflixiksi pyrkivä Rovion spin-off-yritys Hatch tuo ensimmäisen vuoden aikana palveluunsa yli 90 peliä 50 eri pelistudiolta. Palvelulla on yhteistyösopimus muun muassa Taiton, Bandai Namcon, Ubisoftin ja Frogmindin kanssa.

Viime marraskuussa toimintansa aloittanut Hatch tarjoaa mobiilipelaajille mahdollisuuden pelata pelejä suoratoistona pilvipalvelun välityksellä. Pelit siis pysyvät pilvessä, joten niitä ei tarvitse ladata tai päivittää, eivätkä ne sisällä pelinsisäisiä ostoja.

Palveluun on tänä vuonna tulossa muun muassa sellaisia peliklassikkoja kuten Pac-Man, Space Invaders ja Rayman. Viimeisimpiin Hatchin lisäyksiin kuuluvat pelit Dungeon Rushers, Mini Metro ja Evoland.

Hatchin ensimmäinen ulkopuolisille suunnattu beta alkaa vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Palvelu aukeaa tänä vuonna Android-käyttöjärjestelmille muiden käyttöjärjestelmien seuratessa myöhemmin. Hatchia voi käyttää ilmaiseksi mainosten kera tai kuukausimaksulla ilman mainoksia. Alustan varhaiseen tutustumiseen voi ilmoittautua sen kotisivuilla.

Alla Hatch-palvelun julkistustraileri viime marraskuulta:


V2.fi | Erkki Mervaala
< MTV: Kyy Games tekee... Starbreeze julkaisee... >

Keskustelut (1 viestiä)

asdasdsadsaf

06.02.2017 klo 19.48

Vihdoin alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, että kuluttajatkin pääsee pilvilaskentaan käsiksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova