Tuorein sisältö

Perheen lempipehmo muuttui peliksi - ja kakkaa sataa niskaan

21.02.2017 klo 15.51 | Luettu: 3395 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Oululaisen perheen lempipehmolelu Vaakku on päässyt peliksi asti, kun perheen isä Matti Palatsi halusi herättää lasten kertoman tarinan henkiin. Peliä toteuttamaan lähti LudoCraft.

- Vaakku kulkenut aina mukanamme jo lasten vauvaiästä tyttäremme löydettyä kaapista tämän äitinsä 30-vuotislahjaksi saaman pehmolelun. Se on jo kulunut puhki mutta jatkaa nyt elämäänsä pelissä. Peli on hauska ja toiminnallinen. Idea siihen on tullut lapsilta ja heidän äidiltään ja he ovat myös olleet tiiviisti mukana sen kehityksessä ja testauksessa, Matti Palatsi kertoo.

Felix-kissa kaapataan ja Vaakku-ankka lähtee pelastusreissulle ainoana aseenaan se yleensä lokkien käyttämä tehokeino: ulostetta niskaan.

- Pelaaja on hyvän puolella, pelastamassa kaapattua kissaa. Silloin haulikkomiesten päälle kakkiminen on ihan oikeutettua, Tony Manninen pelin tehneestä LudoCraftista kertoo.

Toisissa tilanteissa runsas varpusparviripuli on tehokkaampi purskahdus kuin täsmätöräytykset ja tarkat latingit. Pelin kehitystiimiin kuului myös gastroentrologian erikoislääkäri, joka kertoi, miten eri ruoka-aineet vaikuttavat ulosteen koostumukseen.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Square Enixin uusi s... NieR: Automata sai u... >

Keskustelut (2 viestiä)

Varpusparvi

21.02.2017 klo 16.48 3 tykkää tästä

Seuraava Angry Birds???
lainaa
JukkaKalli

21.02.2017 klo 21.35

Kakka mainittu! Torilla tavataan!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova