Tuorein sisältö

Pelinäppismarkkinoille lisää ruuhkaa jäähyfirmalta

28.02.2017 klo 14.00 | Luettu: 2029 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Pelinäppäimistöjä ostellessa valikoimaa alkaa olla nykypäivänä todella paljon, kun jokainen vähänkin tietotekniikan kanssa tekemisissä oleva firma haluaa mukaan eSports-buumiin. Toimitukselle uusi tuttavuus näppispuolella oli lähinnä tietokoneen jäähdytyspuolelta tuttu Cooler Master, jonka lehdistötiedote kolahti laatikkoomme tänään.

Firma julkisti kaksi näppäimistöä, MasterKeys Pro S:n ja MasterKeys Pro M RGB:n. Kaikki arvannevat nimen perusteella, mikä niiden valaistuksessa on erona. S-malli on lisäksi numeronäppäimistötön, eli pienempi malli, jota monet kilpailijat kutsuvat nimellä "Tournament Edition". Hinnat ovat 99 euroa ja 149 euroa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Epic Gamesilta takti... Bulletstorm: Full Cl... >

Keskustelut (3 viestiä)

fafaafa

28.02.2017 klo 14.27

No eipä ole toimitus kauhean tarkasti pelinäppistarjontaa tarkastellut, koska Cooler Masterhan on tehnyt näppiksiä jo suht pitkän tovin, ainakin jo vuodesta 2011 asti, siis jo ennen tuota nykyistä "eSports-buumia".
lainaa
NuppelistoKeke

28.02.2017 klo 14.59 1 tykkää tästä

Onhan näitä JäähyMestarin nuppelistoja jo joitakin vuosia näkyillyt markkinoilla, mutta ei näistä aivan samanlaista ilmiötä ole päässyt syntymään mitä kilpailijoista.

Nuo numeronäppäimistöttömät laudat tunnetaan myöskin nimillä 60% tai TKL (tenkeyless).
lainaa
RosberginKeke

28.02.2017 klo 15.22

Jeps, itselläni on nyt ollut jonkun vajaa pari vuotta CM Storm Quick Fire Rapid-i (melkoinen nimihirviö). Olen tykännyt erittäin paljon niin pelaamisessa kuin kirjoittamisessa. Rehti no-nonsense näppis, eli ei mitään turhaa tauhkaa, ei vie yhtään turhaa tilaa, vankka rakenne ja pirun hyvin suunnitellut FN-näppäimet jne. toiminnot (eikä mitään extra-ajurisoftia).

Ainoa miinus kyseisessä näppiksessä on ledien (tai niiden juottojen) kehno laatu. Pimahti eka ledi muutaman kk:n käytön jälkeen, takuusta antoivat täysin uuden. Muutama viikko ja taas pimahti ledi. Rupesin lueskelemaan netistä ja tuli nopeasti selville, että mallivika ja tyydyin pitämään lankun. Nykyään muutama ledi pimeenä. Muuten kestänyt sairaan hyvin, vaikka tullut rankaistua melkoisesti välillä. :)
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova