Tuorein sisältö

Saints Row 2:n hahmonluonti on pelien parhaimmistoa

11.03.2008 klo 09.46 | Luettu: 2470 kertaa | Teksti: Matti Lintula


GamesRadar on innoissaan tulevan Saints Row 2:n hahmonluonnista. Omaa pelihahmoaan pystyy muokkaamaan hämmentävällä tarkkuudella. Hahmon ulkonäköön voi vaikuttaa perinteisesti mm. kasvoja ja ruumiinrakennetta muokkaamalla, mutta muokkaus on varsin vapaata ja hahmostaan voi tehdä luisevan laiheliinin tai hyvinkin tuhdin gangstan. Myös hahmon ikää muutetaan helposti liukusäätimellä.

Hahmolleen voi valita puheäänen kuudesta eri vaihtoehdosta. Tärkein uutuus lienee hahmon käyttäytymistyylin valinta. Pelihahmon kävelytyyliin ja käytökseen löytyy lukuisia erilaisia vaihtoehtoja aina neitimäisestä sipsutuksesta laahustavaan maleksimiseen. Tyylit eivät ole rajoitettuja hahmon sukupuoleen, joten muskelimies saadaan kävelemään naisellisesti ja toisaalta naishahmolle voidaan tehdä hyvinkin rekkamiesmäisiä elkeitä.

Hahmon tuunaus jatkuu pelissä uusien käytöstyylien avaamisena, uusien vaatteiden hankkimisena ja kämpän sisustamisena. Pelihahmon personointi on siis viety varsin pitkälle ja aika näyttää miten Saints Row 2 pärjää pelillisesti lähellä olevaa Grand Theft Auto IV:ää vastaan.

V2.fi | Matti Lintula
< Zelda meni palikoiks... Space Hulkin uusi ve... >

Keskustelut (3 viestiä)

crom

Rekisteröitynyt 11.10.2007

11.03.2008 klo 11.39

Toivottavasti siinä saa järkevässä ajassa, eli alle kahdessa minuutissa, siitä hahmosta edes jotenkin inhimillisen näköisen. Näin hätäiselle henkilölle kuin minä, pitäisi olla joku pikamoodi tai mahdollisuus säätää se ulkonäkö sitten myöhemmin kuntoon. Yleensä random napillakin tulee ihan apinan tai petolinnun keittiöpuolen näköistä jälkeä, josta ei meinaa saada enää säätämälläkään ihmistä muistuttavaa olentoa. Hermothan siinä menee, kun uutta peliä haluais pelata ja menee 15 minuuttia jonku hahmon naamavärkin säätämiseen ennenkuin pääsee pelaamaan.
miek

Rekisteröitynyt 23.01.2008

12.03.2008 klo 09.38

Hahmon silmien väri ei ehkä tule mieleen ensimmäisenä pelikokemuksen määrittävänä kriteerinä.

Vaikka onhan se tietty kiva pelailla Mass Effectiä vihreäsilmäisellä punapäällä.
miek

Rekisteröitynyt 23.01.2008

12.03.2008 klo 09.38

Hahmon silmien väri ei ehkä tule mieleen ensimmäisenä pelikokemuksen määrittävänä kriteerinä.

Vaikka onhan se tietty kiva pelailla Mass Effectiä vihreäsilmäisellä punapäällä.

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova