Tuorein sisältö

Tiesitkö, että Nintendo Game Boylla voi ohjata ompelukonetta, tuunata motskaria, etsiä kaloja ja avustaa nukutuksessa?

23.03.2017 klo 17.00 | Luettu: 3565 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kauppapaikka eBaylla on tällä hetkellä myynnissä Singer Izek -ompelukone. Miksi siitä kirjoitetaan pelisivustolla? Koska sen mukana tulee Nintendo Game Boy sekä ohjelmisto, jolla ompelukoneen voi ohjelmoida tikkaamaan halutunlaisia tikkauksia. Postikulut ovat melkoiset, mutta muuten hyväkuntoisen paketin hinta on tällä hetkellä vain 140 euroa. Kaiken lisäksi ompelukone ja Gameboy ovat samaa sävyä!

Singer innoitti Facebookin Pelikonsolit ja pelit ( Retro) -ryhmän muistelemaan, mitä kaikkea muuta omituista Game Boylla on voinut tehdä. Sen kamera ja tulostin olivat myynnissä Suomessakin, mutta näitä ei sentään näillä mannuilla nähty:

Ebaylla on myynnissä myös mm. Aprilia Ditech Gameboy Interface SR 50 Tuning Diagnostic Diagnose, jonka avulla voi tuunata ja tehdä diagnostikkaa moottoripyörille.Wikia kertoo, että Bandai on julkaissut Game Boylle - erityisesti sen Pocket-versiolle - myös kalatutkan!

Ja firma nimeltä Pedisedate toi markkinoille vekottimen, jossa Game Boy viihdytti ja rauhoitti lapsipotilaita, jotta lääkäri sai annosteltua ilokaasua ilman traumoja.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Tiimikavereidensa su... Tamperelainen studio... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova