Tuorein sisältö

Switchin historiallinen merkkipaalu meni Zeldalta sivu suun - eShopin kärkipallilla luikerrellaan ja sihistään

10.04.2017 klo 21.00 | Luettu: 2027 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Kuukausi takaperin julkaistun Switch-konsolin verkkokaupan ensimmäiset listaykköset ovat paljastuneet. Euroopan eShopin paalupaikka ei suinkaan mennyt tuoreelle Zeldalle tai Snipper Clipsille, vaan ykköspallille luikerreltiin yllättävästä suunnasta.

Fysiikkapohjainen tasoloikintapeli Snake Pass ylsi listakärkeen Iso-Britanniassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa ja Alankomaissa.

Tekijät ovatkin myhäilleet tyytyväisyyttään.

”Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, mihin Snake Pass voisi minut viedä, kun kuulin pelistä ensimmäistä kertaa. Vaan nyt olemmekin varmistaneet Nintendo eShopin ykköspaikan Euroopassa”, tuumasi pelin luoja Seb Liese.

”Olen äärimmäisen ylpeä studiosta ja tiedän jokaisen Sumolla olevan innoissaan pelaajien vastaanotosta. Tiesimme Snake Pasin olevan erinomainen konsepti, mutta olemme täysin äimistyneitä kehujen määrästä. Ensimmäinen ykköspaikka eShopissa ikinä on todella historiallinen saavutus”, kertoi Sumo Digitalin johtaja Paul Porter.

Kehitystyön takana olevan Sumo Digitalin meriittilistalla ovat entuudestaan muun muassa Sonic & All-Stars Racing: Transformed sekä LittleBigPlanet 3.

Snake Pass on saatavilla Switchin lisäksi Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja PC:llä.

V2.fi | Markus Mesiä
< Mario-kansan moniott... Remedyllä menee luja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova