Tuorein sisältö

Neiti on hyvä ja selittää Humble Bundlessa olevat ikivihreät LucasArts-klassikot sekä muut hittiteokset

24.05.2017 klo 17.00 | Luettu: 2203 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Humble Bundle, tuo katkeransuloinen backlogin lisääjä, tarjoilee jälleen roiman läjän herkkua pientä kompensaatiota vastaan. Tuoreimmassa Game On -paketissa tarjotaan rikostarinaa, matosotaa sekä pelihistorian keskeisimpiä klassikoita.

Täysin vapaavalintaista summaa kohtaan tarjotaan Worms: Clan Wars, 80 Days sekä hyvin poikkeuksellinen pelitarina Her Story.

Mikäli virtuaalilompakossa lymyilee ylimääräinen vitonen (kirjoitushetkellä tarkalleen 4,92 euroa), kertyy kauppakoriin kolme lisäteosta. Mukana ovat The Stanley Parable, Broken Sword 5: The Serpent's Curse sekä legendaarisen Grim Fandangon Remastered-painos.

Jos ja kun lomarahat ovat vielä törsäämättä, voi hitusen alle yhdeksän euron sijoituksella saada kaikkien jo mainittujen teosten ohella vielä Borderlands: The Pre-Sequelin sekä Day of the Tentacle Remasteredin.

Kuten humppasäkeissä yleensäkin, myös tällä kertaa voi valita mikäli rahat menevät tekijöille vai hyväntekeväisyyteen. Pääyhteistyökohteena on War Child UK, mutta myös omalle kohteelle voi lahjoittaa roposia.

Paketin pääsee lunastamaan Humble Bundlen sivuilta.

V2.fi | Markus Mesiä
< Selviytymiskauhupeli... Tuore tietovuoto vin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova