Tuorein sisältö

Pokemon Gon jättipäivitys alkaa ihan näillä näppäimillä

19.06.2017 klo 17.00 | Luettu: 4711 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tänä kesänä Pokemon Go:n pelaajat ovat olleet huomattavasti harvinaisempi näky kuin viime syksynä, mutta toki heitäkin vielä löytyy. Pelin tekijät ovat ainakin sitä mieltä, sillä peliin on tänään vähitellen vyörymässä maailmanlaajuinen suurin päivitys koskaan.

Polygon kertoo, että päivityksen suurimmat muutokset kohdistuvat gymeihin sekä moninpelitilaan. Jaa että moninpelitilaan?

Gymeissä on nyt enemmän tekemistä niillekin pelaajille, jotka eivät välitä taistella sen herruudesta - niihin tulee samanlainen pyöräytettävä kuva kuin Pokestopeilakin on - eli tavaraa on tarjolla. Jokaisella kuudella (ennen kolme) gymillä oleilevalla pokemonilla on myös "motivaatiotekijä", jota pidetään yllä - ja olennot iloisina - syöttämällä niille marjoja. Myös itse taisteluita on hieman uudistettu.

Se moninpeli on co-op-raidit. Gymin yläpuolelle ilmestyy aikalaskuri ja sen loputtua ilmestyy voimakas jättipokemoni. Kun sitä lähestyy, alkaa Raid Battle - taistelu, johon voi osallistua tusinan verran pelaajia yhdessä. Ilmaiseksi saa osallistua yhteen Raid Battleen päivässä. Raid Battleen voi valita myös pelkästään kavereita, jos niin haluaa.



V2.fi | Manu Pärssinen
< Microsoftilla suunni... PR-firma töppäsi pah... >

Keskustelut (2 viestiä)

MJR2312

Rekisteröitynyt 03.09.2007

20.06.2017 klo 03.41

Pokémoneja oli kylläkin aiemmin prestigen mukaan vaihteleva määrä eikä kiinteä kolme. Luullakseni maksimi oli ennen kymmenen, kun taas alussa paikkoja oli ehkä kaksi tai kolme.
lainaa
Rantanen

20.06.2017 klo 18.55

Kyllä, entinen maksimimäärä oli kymmenen pokemonia per sali, jatkossa kuusi. Nimimerkki MJR2312 on oikeassa. Paikkoja sai lisää nostamalla gymin prestigetasoa. Salipaikkojen määrää yksittäisellä salilla on kompensoitu julkaisemalla lukuisia uusia gymejä. Artikkelissa on aika paljon virheitä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova