Tuorein sisältö

Nintendo paljasti Switch-mobiiliappin aikataulun ja Splatoon 2 -demoilun

07.07.2017 klo 14.00 | Luettu: 4444 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eilen järjestettiin Splatoon 2 -aiheinen Nintendo Direct, jonka satoa voi katsoa alla olevilta videoilta. Niillä kerrotaan muun muassa SplatNet 2 -palvelusta, jolla voi mobiililaitteen kautta saada Splatoon 2 -tietoa muun muassa varusteista, statseista ja aikatauluista. Samalla kerrottiin, että se on osa Nintendo Switch Online -mobiiliappia, joka julkaistaaan 21. heinäkuuta. Siis sitä, jonka kautta Switchin äänichattikin hoidataan.

Splatoon 2: Splatfest World Premiere -demoa pääsee pelaamaan tämän kuun 15. päivä. Demon saa ladattua etukäteen ilmaiseksi Nintendo eShopista vaikka heti.

Muita pikkuinfoja: Splatoon 2:ssa Inkling-hahmot saa kustomoida mieleisikseen. Jokaisella varusteella on myös erikoiskykyjä ja kontrollien sähäkkyyttä voi säätää televisiolla ja matkalla pelattaessa erilaisiksi. Turf War -pelitila on jälleen mukana, mutta uusi pelitila on mm. Salmon Run, jossa neljä pelaajaa co-oppina taistelee vihollisia vastaan ja kerää munia - niitä tarvitsee haalia vaadittu määrä päästäkseen seuraavaan vihollisaaltoon, ja toki myös hengissä pitää pysyä. Yksinpeliseikkailussa selvitetään Callie-siskon katoamista.

Splatoon 2 julkaistaan 21.7.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Odotettu tuomion nyr... Hyviä uutisia Halo-f... >

Keskustelut (1 viestiä)

Joni

07.07.2017 klo 17.17 1 tykkää tästä

Jää hyllyyn edellisen pelin paskan nettikoodin aiheuttamasta ragequittaamisesta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova