Tuorein sisältö

Telltalen kulttisarja palaa, hittisaaga päättyy ja Lepakkomiehen matka jatkuu

19.07.2017 klo 23.00 | Luettu: 1788 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Telltale on paljastanut työstävänsä kolmea eri jatkotarinaa suosikkisarjoilleen. Luvassa on niin vähemmän yllättävää jatkoa The Walking Deadille kuin melkoisena shokkijytkynä pidettävä paluu The Wolf Among Usin pariin.

Kolmesta uutuusprojektista ensimmäisenä nähdään Batman: The Enemy Within. Kakkoskauden avausosa The Enigma ilmestyy elokuun 8. päivä. Luvassa on avaussesongin tavoin viisi osaa, joiden keskiössä pyörii episodin nimeenkin laitettu Arvuuttaja.

Vuonna 2014 päättynyt The Wolf Among Us saa niin ikään jatkoa. Ensi vuonna ilmestyvä kakkoskausi on ollut yksi fanien eniten toivomista osista, mutta toistaiseksi Telltale on ollut asiasta varsin hiljaa. Asian yllättävyyttä korostaa sekin, että studiopomo Job Stauffer vihjasi taannoin jatkon epätodennäköisyydestä.

Telltalen yksi menestyksekäs aikakausi on myös saapumassa päätökseen. The Walking Deadin neljäs ja samalla viimeinen kausi The Final Season starttaa ensi vuonna. Tuleva kausi keskittyy Clementinen matkaan, joka on ollut koko sarjan keskeisin hahmo aina vuoden 2012 avausosasta lähtien.

Batman ja The Wolf Among Us nähdään PlayStation 4:llä, Xbox Onella, PC:llä ja mobiialustoilla. The Walking Dead: The Final Seasonin kohdalla mainitaan epämääräisesti ”konsolit”, joten myös Switch lienee mahdollisuuksien rajoissa.


V2.fi | Markus Mesiä
< Titanfall 2:een nelj... Tiivistä tunnelmaa p... >

Keskustelut (1 viestiä)

Wellu

20.07.2017 klo 12.24 1 tykkää tästä

Aivan mahtava uutinen, että Wolf Among Us jatkuu! Ehkä paras Telltalen peli viimeisen viiden vuoden sisällä.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova