Tuorein sisältö

Väkivaltaiset tunteet ryöpsähtivät peli-iltamassa: mies puukotti vastustajaansa useita kertoja

31.07.2017 klo 14.00 | Luettu: 4008 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Huonosti sujuvat pelit koettelevat monesti ihmisten hermoja. Tuorein tapaus ärtymyksestä koettiin Minnesotassa, jossa Magic: The Gathering -sessio päättyi verisesti.

31-vuotias Elijia Dale Creech on pidätetty perjantai-illan kortinlätkinnän seurauksena, kun hän löi sekä puukotti pelitoveriaan seitsemän kertaa päähän ja kaulaan. Amerikkalainen Fox-media kertoo rennon pelituokion eskaloituneen tilanteeseen, jossa ”Creech löi miestä kuminuijalla päähän ja puukotti tätä seitsemän kertaa”.

Creech soitti itse hälytyskeskukseen ja kertoi puukottaneensa miestä asunnossaan. Tutkijoille selvisi miesten pelanneen Magic: The Gatheringia ennen väittelyn eskaloitumista.

20-vuotias uhri ei hyvästä yrityksestä huolimatta ole hengenvaarassa, vaikka vammojen kerrotaankin olevan vakavia. Creechin ongelmat sen sijaan ovat todellisia, sillä häntä syytetään ensimmäisen ja toisen asteen pahoinpitelystä. Tilannetta tuskin auttaa miehen aiemmin saama tuomio räjähteiden hallussapidosta.

V2.fi | Markus Mesiä
< Lisävinkkejä siitä, ... Toivottavasti lentol... >

Keskustelut (3 viestiä)

Huutaja

Rekisteröitynyt 16.06.2014

31.07.2017 klo 19.55 1 tykkää tästä

0h b0y! Tämän jälkeen medialla ja kukkahattutädeillä 0n taas karkkipäivä kun pääsee valittamaan peleista ja väkivallasta
lainaa
terminaattori

31.07.2017 klo 20.16 2 tykkää tästä

ei kyllä hyvin mene jos ottaa pelin tosissaan että pitää melkein ihmisen tappaa.
lainaa
PekkaKana

31.07.2017 klo 23.00

Rinnastan nuo MTG-kortit roolipeleihin. 80-luvulla meille kerrottiin, että roolipelien pelaajat on saatananpalvojia. Joten samaa roskasakkia nuokin ovat.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova