Tuorein sisältö

Bungie otti Destiny 2:n betasta opikseen, katso tästä vielä yksi mielipide

11.08.2017 klo 11.00 | Luettu: 1893 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Polygon kertoo, mitä muutoksia Bungie aikoo tehdä Destiny 2:een sen konsolibetatestin perusteella. PC-betatestihän on vielä tulossa ja osa muutoksista näkyy jo siinä.

Isoin viilaus tehdään matchmakingiin, joka tapahtuu eri tavalla riippuen siitä, mennäänkö Quickplayhin vai Competitiveen. Pikamatseissa peliseuraa ei syynätä niin tarkasti, joten vastaan voi tulla pelaajia "mukavuusalueen ulkopuoleltakin", mutta matsiin pääsee nopeasti. Competitive-matseissa peliseura valitaan tarkemmin.

Monia betassa ilmenneitä glitchejä korjataan (infinite super glitch, warlock glide, infinite grenades) ja warlockin meleen kantama säädetään samaksi muiden kanssa. PC-beta alkaa 28. tätä kuuta.Checkpoint TV esittää: Destiny 2

(C) 2017 Mediapalvelut
Yhteistyössä: v2.fi
Arvostelija: Miikka Lehtonen

Extra Life - Destiny 2 korjaa edeltäjänsä ongelmia isolla kädellä (ennakko)

Bungien Halontappaja Destiny ei oikein ollut se peli, mitä siitä odotettiin. Toki moni Destinystä nautti, moni ihan hillittömän kovastikin, mutta Bungielta odotettiin paljon, paljon enemmän. Tulossa oleva jatko-osa tuntuisi kuitenkin suuntaavan vahvasti oikeaan suuntaan, sillä Destiny 2 vaikuttaisi olevan jo nyt kaikin tavoin sarjan esikoista parempi teos. Miikka Lehtonen vie meidät Destiny 2:n uuteen, entistä uljaampaan maailmaan.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Quantum Break voitti... Nyt saa unohtaa last... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova