Tuorein sisältö

Zlatan urheilee seuraavaksi avaruudessa koko planeetan puolesta

26.08.2017 klo 11.00 | Luettu: 2113 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Zlatanista on tehty peli. Kyllä, juuri siitä Zlatanista, joka teki vastikään jatkosopimuksen ManU:n kanssa. Malmön jalkapalloihme Zlatan Ibrahimovicista.

Tällä kertaa ruotsalaistähti ei potki nahkakuulaa futiskentällä, vaan päihittää avaruusolentoja sci-fi-tunnelmissa. Zlatanin tehtävä on toimia Maan edustajana galaktisessa Driftball-turnauksessa, jossa hänen vastaansa asettuu muiden planeettojen Zlatan-versiot.

Trailerin perusteella ainakin ääninäyttely ja välianimaatiot ovat huippuluokkaa. Ainakaan Zlatanin nutturasta ei voi erehtyä.

Zlatan Legends ilmestyi iOS:lle elokuun 17. päivä. Android-versio seuraa piakkoin perässä.


V2.fi | Markus Mesiä
< Xbox One X:n ympäril... Ritarit kolisuttelev... >

Keskustelut (1 viestiä)

bnovoirhg

26.08.2017 klo 11.08 1 tykkää tästä

Uutisoidaan nykyään iOS ja Android-peleistä? Niitähän tule sellaiset 7000 per päivä

Mä jo luulin että uuteen Fifaan pikapultataan joku Super-Zlatan moodi tämän ilouutisen jälkeen. Trafford teleportataan avaruuteen juuri kun Zlatan on treenaamassa siellä, vähän Space Jam henkeen. Jotkut mölliäiset ihannoivat Zlatania ja haluavat samaan joukkueeseen kun taas vihamielisiä vastustajia piisaa.

Olis kerrankin EA voinut keksiä jotain uutta kun olisivat piirrelleet vastustajiksi jättiheinäsirkkoja, virtaheponorsuja ja myyräpalloja. Kaikilla omat plussat ja miinukset Overwatch-tyyliin
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova