Tuorein sisältö

Harkimot suunnittelevat Suomeen vuosittaista areenakokoista e-sports-tapahtumaa

18.09.2017 klo 21.00 | Luettu: 3224 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Suomeen ollaan järjestämässä ensimmäistä hallikokoluokan e-sports-tapahtumaa. Helsingissä alustavasti pidettävää tapahtumaa voidaan odottaa ensi vuodelle.

Tänään pidetyssä lehdistötilaisuudessa kerrottiin projektista. Homman suurimmat mukana olevat nimet ovat Hjallis ja Joel Harkimo.

”Starsquadilla on vahva pohja perinteisen urheilun tapahtumien, markkinoinnin ja myynnin puolella, kun taas Grail Group kilpapelikokemusten luojana tuo pelialan ja -yhteisön tuntemukset keitokseen”, kertoi Joel Harkimo.

Projektin vahvuudet ovat selvät. Hjallis Harkimo kertoi tavoitteista Ilta-Sanomille.

”Areena, tiimejä ulkomailta ja satojen tuhansien palkintorahat”.

Suunnitelmia varten on perustettu oma Grail Quest -yritys. Sen puitteissa voidaan järjestää muitakin tapahtumia, mutta varsinaiset kilpapelitapahtumat pidettäisiin vuosittain areenatapahtumina.

Grail Group ja Starsquadin yhteistyön ensimmäinen hedelmä on Turussa lokakuussa pidettävä Grail Quest Turku 2017 -tapahtuma.

V2.fi | Markus Mesiä
< Mitäs nyt on tapahtu... Yön kevyt peliaihein... >

Keskustelut (3 viestiä)

vbrgibrb

18.09.2017 klo 22.30

Noni siellä ne oikeat SM-kisat. Vois harkita olympialaistenkin järjestämistä kun ei tarvita miljardien stadioneita ja turistivirtoja vaan suurin osa voi katsella netistä. Riittää että parisataa konetta joilla jauhetaan megaturnaus CS:ää, Overwatchia, Quakea, Gears of Waria, Dotaa, Lolia, Street Fighteria, Tekkenia, Smashia, MvC:tä, Starcraftia, Heartstonea, Project Carsia, Dirt Rallya, F1:stä, Fifaa, Änäriä, NBA:ta, Crash Team Racingia ja sitten vielä soolospeedrunit Super Mario Worldissä, Resident Evilissä, Ninja Gaiden Blackissa, Portalissa, Mirror's Edgessä, Skyrimissä ja Deus Exissä
lainaa
miramari

18.09.2017 klo 23.53

Ei luoja mitä pelleilyä... Aikuiset "miehet" ja sitten suunnitellaan jotain hiekkalaatikkompumpum-leikkejä :Ddd
lainaa
Tonius

19.09.2017 klo 05.36 2 tykkää tästä

miramari kirjoitti:
Ei luoja mitä pelleilyä... Aikuiset "miehet" ja sitten suunnitellaan jotain hiekkalaatikkompumpum-leikkejä :Ddd


Hiekkalaatikkopumpumeissa liikkkuu raha ja sen on vain seuraajista kiinni...
Näppärästi "Suunnitelmia varten on perustettu oma Grail Quest -yritys." Eli, jos homma kusee niin yritys konkkaan... ja suomen valtion tuntien, valtio maksaa kaikki palkintorahat...

Lopettakaa E-Sportsin tukeminen!!!

lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova