Tuorein sisältö

Overwatch-finaali, paneelikeskusteluja sekä meisselinheilutusta - GameXpon ohjelma julkistettiin

09.10.2017 klo 22.00 | Luettu: 1836 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Kotimaisten pelitapahtumien ykköstapahtumiin lukeutuva GameXpo järjestetään tänäkin vuonna. Syksyn ja talven keskeisimmät pelijulkaisut valtaavat Helsingin Messukeskuksen marraskuun 3.-5. päivä.

Luvassa on muun muassa Overwatch-liigan finaali, meisselinheilutusta, cosplayta ja Saboteurin SM-kisat.

Overwatchia on tarjolla läpi viikonlopun. Mukana kisassa ovat ENCE eSports, Helsinki REDS, Team Gigantti, Nemesis, Nyyrikki eSports ja Porin Aces. Play-offit järjestetään 3.11., semifinaalit 4.11. ja finaalit 5.11.

Sangen arveluttavalta kuulostava meisselinheilutus ei ole nimestään huolimatta mitenkään kyseenalainen. Kyseisessä kilpailussa matkapuhelimia ammatikseen huoltavat vaihtavat iPhone-puhelimeen näytön ja kamppailevat sekä aikaa että toisiaan vastaan. Meisselinheilutuksen SM-finaali järjestetään GameXpon Game Stagella sunnuntaina 5.11. klo 12.30.

Nocco Gamer Loungessa on puolestaan päivittäin tietoiskuja peliharrastajille sekä nuorien pelaajien vanhemmille. Game Stagella toimittaja Marja Hintikka vetää paneelikeskustelun otsikolla ”DigiBoom vai DigiDoom – Miten lapset ja nuoret pärjäävät pelimaailmassa?”.

Koko GameXpon tapahtumalistan sekä keskustelijalistan voi kurkata messujen kotisivuilta.

V2.fi | Markus Mesiä
< Vieläkö mahtuu minik... Tältä näyttää Jurass... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova