Tuorein sisältö

Kuusnelosklassikko Hunter's Moon palaa entistä ehompana, tietenkin kuusneloselle

27.10.2017 klo 18.00 | Luettu: 1939 kertaa | Teksti: Jukka O. KauppinenVuonna 1987 julkaistu Hunter's Moon oli yksi aikansa kovemmista räiskintäpeleistä. Ylhäältä kuvattu peli oli innovatiivinen ja siinä oli muun muassa yksi kaikkien aikojen ensimmäisistä proseduraalisesti luoduista pelimaailmoista. Ja nyt se tulee taas!

Martin Walker tunnetaan tänään paremmin pelimuusikkona, mutta hän ehätti tehdä 1980-luvulla myös muutaman videopelin. Hunter's Moonissa hän sai kaverikseen pelimusiikin raskassarjalaisen Matt Grayn ja pelin julkaisi kovassa vedossa ollut Thalamus, joka muuten julkaisi myös suomalaisen Stavros Fasoulaksen pelit Sanxion ja Delta.Thalamuksen perintö elää edelleen ja firman nykyomistajilla on upea visio: he aikovat tehdä wanhoista kasaripeleistä parannettuja ja hiottuja remasterointeja, siis julkaista niistä kunnon definitiiviset versiot. Parannetaan pelattavuutta, koodataan peliä uusiksi, sävelletään lisää musaa ja ylipäätään viilataan pelejä kiireettä modernin osaamisen ja tietämyksen kautta, ilman joulumarkkinoille ehtimisen pakkoa.

Viilattu versio julkaistaan Kickstarter-rahoituksen tukijoille joko digitaalisena latausversiona tai ihan aitona boksattuna modulina.Hunter's Moon Remastered -pelin digiversion saa 15 punnan panoksella ja modulipakettien hinnat alkavat 40 punnasta. Ja sori, postikulut vielä päälle.

Lisätietoja: https://www.kickstarter.com/projects/thalamusdigital/hunters-moon-remastered


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< EA kielsi faniprojek... Tyttöystävänsä pahoi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova