Tuorein sisältö

UFC palaa helmikuussa mielistelemään faneja ja himoitsemaan dollareita

05.11.2017 klo 17.00 | Luettu: 2983 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Suosionsa huipulla oleva UFC tekee paluun myös pelirintamalla. EA Sportsin kolmas UFC-teos ilmestyy helmikuussa.

Pelin kansipoikana irvistelee kakkososan tavoin Conor McGregor. Vaikka pelin kääreitä ei olekaan liiaksi uudistettu, sisältöön on luvattu uusia pelillisiä niksejä. Näistä keskeisin on uusi G.O.A.T. Career -uratila.

Tuoreessa pelimoodissa keskitytään oman nyrkkihippastelijan oktagonisyleilyjen lisäksi taisteluiden välisiin tapahtumiin. Luvassa on hypetystä, valintoja, fanien mielistelyä, UFC-maailmalle tyypillistä uhoamista sekä muita erikoisuuksia. Kuten tosielämässäkin, UFC 3:n uutuustilan valinnat vaikuttavat kahteen keskeisimpään asiaan: fanien tyytyväisyyteen sekä tilille kilahtavaan dollariläjään.

Taisteluita on paranneltu yli 5000 uudella animaatiolla. Mätkintäsysteemi perustuu uuteen Real Player Motion Tech -tekniikkaan. Niin uudet kuin vanhatkin kikat voi halutessaan viedä verkkoon, jossa on tarjolla upouusi Stand & Bang -pelitila.

UFC 3 ilmestyy PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle helmikuun 2. päivä. Paketista on tulossa myös erillinen Champions Edition -versio, joka tarjoaa sisältöä Ultimate Team -tilaan sekä päästää pelaamaan teosta kolme päivää ennen julkaisua.


V2.fi | Markus Mesiä
< Nintendo Direct kesk... Tiesitkö, että Suome... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova