Tuorein sisältö

Witcher-tekijöiden uusi seikkailu sekoittaa postapokalyptikaa ja toimintaa

10.11.2017 klo 16.00 | Luettu: 3288 kertaa | Teksti: Jukka O. KauppinenMihinkäs roolipelimaakarit itselleen mahtavat… Jos takana on pitkä liuta hittipelejä, niin seuraavaksi taas urakoidaan roolipelejä, vaikkakin vähän itsenäisemmin. Aiemmin pitkän uran CD Projektin Witcher-seikkailujen parissa tehneet kaverit näet pistivät pystyyn uuden firman, jonka esikoispeli Seven: The Days Long Gone lainaa niin vähän vanhaa kuin keksii vähän uutta.

Luvassa on apokalyptistisen isometristä toimintaroolipelaamista, jossa sekoitetaan niin pimeiden keskiaikojen mystiikkaa ja uskomuksia kuin kehittynyttä teknologiaa ja elävää maailmaa. Hiekkalaatikkomaisesti rakennetun avoimen maailman luvataan olevan interaktiivinen siten, että pelaajan teot vaikuttavat sen tapahtumiin ja asukkaisiin.

Pelin omaperäisimmäksi ominaisuudeksi kehutaan liikkumista ja kiipeilyä, mikä on tärkeää demonisen päähenkilön, Terielin, ammatin kannalta. Tämä kun on ehta rosmo, jolle on tärkeää päästä eri paikkoihin huomaamatta. 3D-maailmaan onkin rakennettu myös korkeutta, ja Teriel osaa kiipeillä, loikkia ja pinkoilla tavanomaista roolipeliä ketterämmin.

Fool's Theory- ja IMGN.PRO-studioiden luoma hienolta näyttävä Seven julkaistaan PC:lle 1.12. 29,99 euron hintalapun kera.

Lisätietoja: Seven: The Days Long Gone


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Ylläriostos? Titanfa... Overwatch on ilmaine... >

Keskustelut (2 viestiä)

Liimaletti

10.11.2017 klo 21.30

Meinasin jo alkaa itkemään, että ei kiinnosta, mutta tuohan näytti kohtuullisen hyvältä. Tuo kuvakulma ei ehkä ole se minun juttu mutta sen verran onnistunut traileri että pidetään mielessä.
lainaa
Yazu

12.11.2017 klo 08.24

Sarjakuva grafiikka jakaa mielipiteitä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova