Tuorein sisältö

Maailman tylsimmällä pelillä on körötelty jo 4 miljoonaa hyväntekeväisyyteen

27.11.2017 klo 13.15 | Luettu: 3257 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Yksi vanhemmista ja omituisimmista hyväntekeväisyyteen rahaa keräävistä pelimaraton-striimeistä on Desert Bus for Hope. Siinä kerätään rahaa pelaamalla mahdollisimman pitkään (lahjoituksien määräämän ajan) uskomattoman huonoa ja tylsää (näistä syistä myös julkaisematonta) Sega-CD-peliä nimeltä Penn & Teller’s Smoke & Mirrors.

Pelistä löytyy osio, jossa pitää ajaa linja-auto läpi aavikon Tucsonista Las Vegasiin köröttelyvauhtia reaaliajassa. Rattia pitää kääntää suoralla tiellä aina välillä hieman, jotta bussi ei ajautuisi ulos tieltä ja joutuisi hinattavaksi - hinausreissukin tehdään reaaliajassa. Yhdestä ajosuorituksesta saa yhden pisteen ja sitten aloitetaan alusta.

Tänä vuonna bussia ajettiin 158 tuntia ja rahaa kerättiin 650 000 dollaria, mikä yhdessä edellisten vuosien saldojen kanssa nostaa DBfH:n keräämän summan lähes neljään ja puoleen miljoonaan dollariin.

Parhaita pätkiä voi katsoa Youtubesta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Epicin oikeuteen haa... 4X-Warhammer rynnist... >

Keskustelut (1 viestiä)

nipwnsdvip

27.11.2017 klo 16.37

Parhaat pätkät oli aivan liian mielenkiintoista kun näyttivät ja soittivat ei-peliä. Olis ollut kiva nähdä ne todelliset parhaat in-game pätkät
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova