Tuorein sisältö

Retropelilehti Retro Rewind lähestyy maaliaan - joukkorahoituskampanja päättyy pian

09.12.2017 klo 12.22 | Luettu: 2398 kertaa | Teksti: Jukka O. KauppinenMyös V2.fi:n sivuilta ja Suomen pelimuseosta tuttujen pelialaveteraanien joukkorahoituskampanja uuden retropeleihin keskittyvän pelilehden perustamiseksi on päättymässä. Kampanja on hyvin lähellä maaliaan, mutta vielä ehtii - ja kannattaakin – osallistua.

Kampanjan päätyttyä luvassa on kaksi numeroa Retro Rewind –retropelilehteä, ellei jostain sivusta yhtäkkiä tule vielä megapotteja kolmannen tai neljännenkin numeron tekemiseen.

Lehdestä on tehty jo koetaittoja ja sen Facebook-sivuilla on esitelty muun muassa ideoita siitä, mitä lehden sivuilla voitaisiin aikanaan nähdä.

Retro Rewind –lehdessä tullaan käsittelemään retropelaamista videopelien aikakauden kaikilta kulmilta, aina 1970-luvun lopun härpäkkeistä lähtien. Tekijätiimin ja lehden avustajien silmissä välisevät perinteisten NESien, Commodore 64:ten, Amigoiden, Nintendoiden, Segojen ja muiden vakiokoneiden lisäksi myös muut tutut ja tuntemattomat pelikoneet, eli luvassa on muhkeita kattauksia pelaamisen historiaan, kotimaista kulmaa unohtamatta.

Lehden voi ennakkotilata edullisimmin Mesenaatti-joukkorahoituspalvelun kautta. Tätä kautta myös tukee tehokkaimmin lehden syntymistä.

Lisätietoja: https://mesenaatti.me/retrorewind

Lisätietoja: https://www.facebook.com/retrorewindlehti/

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< The Evil Within 2:n ... Pommiuhkaus keskeytt... >

Keskustelut (6 viestiä)

Tonius

09.12.2017 klo 19.45

Jeps, tilasin parilla kympillä pari ekaa numeroa... Valitettavan vahvasti epäilen että tämän lehden taru jää noihin kahteen numeroon...
Nuo pari lukee mielenkiinnosta.. mutta mitä sitten... Ei minua ainakaan kiinnosta 4:n aukeaman artikkeli Mission impossiblesta... Odottellen...
T:Tonius
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.12.2017 klo 19.56 3 tykkää tästä

Sovimme jo aluksi, että lehden tekoon otetaan kaksi ohjenuoraa: 1) tekijöillä pitää olla hauskaa, 2) tilaajilla pitää olla mielenkiintoa. Jos jompikumpi ei toteudu, lehteä ei tehdä, joten joukkorahoitus tuntui luontevalta vaihtoehdolta.

Nyt näyttäisi, että ainakin ensimmäisen "vuosikerran" osalta ehdot täyttyvät, ja katsotaan, kuinka moni on kiinnostunut jatkosta, kun saavat lehden käteensä. Eihän tällä kukaan rikastu, mutta printin tekeminen on hauskaa. Skrolli-lehteäkin moni epäili jo alusta asti ja ensi viikolla ilmestyy 5. vuosikerran neljäs numero.
lainaa
nviosdnwf

09.12.2017 klo 20.31

Onhan tämä kun on kunnon ekosysteemi Pelataanpan, Pelisoffan ja tämän lehden välillä niin kivastihan siinä tulee kierre että videolla näkee jotain, keskusteluvideolla näkee vähän toisesta kulmasta ja sitten vielä lehdessä on jotain lisää. Tai toiseen suuntaan.

Tai sitten on se riski että lehdessä on sama kirjoitettuna mitä jo videolla kuulee
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.12.2017 klo 20.56

nviosdnwf kirjoitti:
Tai sitten on se riski että lehdessä on sama kirjoitettuna mitä jo videolla kuulee


Sitä tuskin, aiheita on niin monenlaisia, mutta epäilemättä jotain synergioita tässä nähdään. Koko hommahan alkoi siitä, että porukka halusi Pelataanpaan jonkun toisenkin tyypin -> Pelisohva -> "mitenhän tätä vois tehdä niin että sais rahaakin joskus" -> Retro Rewind.
lainaa
HArtsa

Rekisteröitynyt 10.06.2017

14.12.2017 klo 08.24

Toivotan lehdelle onnea, mutta hiukan ainakin itselleni on jäänyt kyseisen julkaisun varsinainen sisältö ja tarkoitus epäselväksi. Jos kysymys on vanhojen aikojen muistelemisesta ääni väristen, niin tuon ajan itsekin eläneenä ja pelailua harrastaneena en usko, että niitä juttuja jaksaisin enää enempää lehdestä lueskella varsinkin kun Skrolli jo sivuaa aihetta melko usein.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

10.04.2018 klo 06.55

Nopean selaamisen jälkeen peukku ylös.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova