Tuorein sisältö

Huippuklaanilainen hyökkäsi kiltalaistensa kimppuun: ''Varmistakaa ettei hän pääse enää ikinä yhteenkään klaaniin''

12.12.2017 klo 22.30 | Luettu: 7166 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Vaikka verkkopelaamisen pitäisi olla etenkin World of Warcraftin kaltaisissa kiltapohjaisissa peleissä lystikästä viihdettä, mukaan mahtuu myös melkoisen veristä kilpailua. Tuorein todiste tästä saatiin, kun huippuklaanin jäsen kärähti tovereidensa pelimahdollisuuksien sabotoimisesta.

Limit-killan jäsen Adois ei mahtunut raidijoukkueeseen mukaan, joten hänen kerrotaan aloittaneen DDOS-hyökkäykset pelikavereitansa vastaan. Parantajana pelaava Adois kärähti toiminnastaan, kun hän yritti saada joukkueensa lääkintämiestä painamaan lyhennettyä linkkiä, joka olisi aloittanut verkon kaatamisen.

Syy vilppipeliin on pelin uusi raidipomo Argus, The Unmaker. Tuoretta pomoa on yritetty nitistää jo hyvän aikaa, mutta yksikään ryhmä ei ole vielä asiassa onnistunut. Niinpä ensimmäinen Argusin päihittävä ryhmä jäänee ainakin aktiivipelaajien mieleen merkittävänä poppoona. Mitä ilmeisimmin maine ja kunnia veivät pelaajan pimeälle puolelle.

”Saimme tietää tämän vain siksi, että Adois aneli parantajaa painamaan lyhennettyä URL-linkkiä, joten tarkastimme linkin ja totesimme sen vievän IP-scraperiin. Aiemmin samana iltana ainoa parantaja, joka oli painanut samaista linkkiä, oli yhtäkkiä menettänyt yhteyden Mumbleen, Discordiin ja peliin”, totesi kiltalainen Jeathebelle.

Adoista alettiin epäillä asiasta, kun hän saapui juuri sopivasti paikalle lunastamaan vasta avautuneen paikan raidijoukkueessa. Samalla kävi ilmi, että Adois on käyttänyt samaa jujua jo pitkän aikaa. Ensimmäiset kerrat ovat mitä ilmeisesti Tomb of Sargeras -raidista lähtöisin.

Limit-kilta potki Adoiksen välittömästi pois joukkueestaan. Samalla pelin jäsenet suosittelivat muita klaaneja varomaan tämän kanssa toimimista.

"Varmistakaa ettei hän pääse enää ikinä yhteenkään klaaniin"

Adois itse ei ole kommentoinut asiaa julkisesti mitenkään.V2.fi | Markus Mesiä
< Gravelin maastoreiti... Atarin uutuuskonsoli... >

Keskustelut (3 viestiä)

JuicyBee

13.12.2017 klo 07.01 2 tykkää tästä

Ei oo ennenkuulumatonta, että kilpailevat killat olisivat DDOSanneet toisiaan, mutta tää kyl vie "reilu peli" -hengen ihan toiselle tasolle. Itse raidaan aktiivisesti, mutta eipä kyllä ihan noin korkealla tasolla kiinnostaisi edes kokeilla jos ilmapiiri on näinkin myrkyllinen.

Tottakai, eroavaisuuksia on, mutta vau.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

13.12.2017 klo 10.05

JuicyBee kirjoitti:
Itse raidaan aktiivisesti, mutta eipä kyllä ihan noin korkealla tasolla kiinnostaisi edes kokeilla jos ilmapiiri on näinkin myrkyllinen.

Tottakai, eroavaisuuksia on, mutta vau.

Kaveri lopetti huipulla nimenomaan ilmapiirin vuoksi. Kokeili kilpailevia kiltoja, mutta ei se vaihtamalla parantunut. Kilpailu on niin kovaa, että touhu on veren maku suussa painamista. Nykyään raidaa kaverien kanssa omaksi huviksi.

Edit: Samperin kosketusnäättö.
Muokannut: Sir_Rymylys 13.12.2017 klo 10.12 lainaa
Paul_Stanley

14.12.2017 klo 00.55 1 tykkää tästä

Live to Win.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova